Skip to main content

THANK YOU

senyum dalam tangisan
itu yg saya rasa malam ni
sambil berchating dengan kawan2
ada beberapa pekara yg berlaku harini
antara sedar atau tidak
saya sudah mengalirkan air mata ini
disaat saya sedang tersenyum
petang tadi lepas masak juadah berbuka
saya masih sempat lagi bermuka buku
diwall saya ,adik Cahaya tags saya status dia
katanya dia rindu saya ..heeee
omennn...tersenyum saya menatap ayat dia tu
mana taknya siap dengan nick Epool jugak?
ye.. Epool memang rapat dengan kami sebelumni
tapi disebabkan atas istilah tanggungjawap
Epool dah jarang bermuka buku dan sukar dikesan...
apa yg saya harapkan
Epool dan Adik Cahaya akan happy dalam menjalani
tanggungjawap masing-masing..insyaAllah...

lepas meroyan dengan adik cahaya
saya lepak pulak kat chat box special
haaaa...dalam tu ada lebih 10 orang
kami sembang kosong
shah,luffy,nafisah,ama nina,modesto,aunty ika dan lain2
macam nak pecah chat box tu kitaorang buat heeee~
but its happenig !
thanks korang sebab invited saya to joined it...

sambil berchatting
mata merayau ke wall facebook kawan2
ishhh... macam2 ada .. sabo aje lah ...
tapi saya tak boleh halang , tu wall dia
lagi pun...siapalah saya kan...its ok..

baca status  kawan2 sangat seronok
kadang2 lucu ,ada jugak yg sedih
dan tak kurang yg agak tidak sopan..
up lagi sabonya la  ekkk..

bila dapat text dari someone
tiba-tiba hati terus jadi pilu
agak2 kenapa ??
ye lah ...orang yg dah block saya
kini ada disisi saya , bersembang dengan saya..
dengan kawan-kawan lain bagai tiada apa yg berlaku...
terima kasih awak....

pada insan yg tidak sihat tu
sayangi lah tubuh badan awak ye sayang
kerana kita akan kehilangan  mood .
bila tubuh badan kita semua sakit
semua yg dibuat tak menjadi...
termasuklah nak menaip massage ~


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx