THANK YOU

senyum dalam tangisan
itu yg saya rasa malam ni
sambil berchating dengan kawan2
ada beberapa pekara yg berlaku harini
antara sedar atau tidak
saya sudah mengalirkan air mata ini
disaat saya sedang tersenyum
petang tadi lepas masak juadah berbuka
saya masih sempat lagi bermuka buku
diwall saya ,adik Cahaya tags saya status dia
katanya dia rindu saya ..heeee
omennn...tersenyum saya menatap ayat dia tu
mana taknya siap dengan nick Epool jugak?
ye.. Epool memang rapat dengan kami sebelumni
tapi disebabkan atas istilah tanggungjawap
Epool dah jarang bermuka buku dan sukar dikesan...
apa yg saya harapkan
Epool dan Adik Cahaya akan happy dalam menjalani
tanggungjawap masing-masing..insyaAllah...

lepas meroyan dengan adik cahaya
saya lepak pulak kat chat box special
haaaa...dalam tu ada lebih 10 orang
kami sembang kosong
shah,luffy,nafisah,ama nina,modesto,aunty ika dan lain2
macam nak pecah chat box tu kitaorang buat heeee~
but its happenig !
thanks korang sebab invited saya to joined it...

sambil berchatting
mata merayau ke wall facebook kawan2
ishhh... macam2 ada .. sabo aje lah ...
tapi saya tak boleh halang , tu wall dia
lagi pun...siapalah saya kan...its ok..

baca status  kawan2 sangat seronok
kadang2 lucu ,ada jugak yg sedih
dan tak kurang yg agak tidak sopan..
up lagi sabonya la  ekkk..

bila dapat text dari someone
tiba-tiba hati terus jadi pilu
agak2 kenapa ??
ye lah ...orang yg dah block saya
kini ada disisi saya , bersembang dengan saya..
dengan kawan-kawan lain bagai tiada apa yg berlaku...
terima kasih awak....

pada insan yg tidak sihat tu
sayangi lah tubuh badan awak ye sayang
kerana kita akan kehilangan  mood .
bila tubuh badan kita semua sakit
semua yg dibuat tak menjadi...
termasuklah nak menaip massage ~


Comments

Anonymous said…
Group gelak sampai pecah xD
Btw, ats faktor rasa x selesa dgn sesorg..Saia da kuar group.. Sorry.. :) happy chatting ya.. :)
Lyenda said…
but why?? hmmm