Skip to main content

ULANGTAHUN KE2

hai . . .  *lambai-lambai tangan *
jum lepak sini jum nak ajak sembang ni
maklum tak boleh makan siang-siang
sembang-sembang kejap boleh je kan. . . .
awak . ..  saya nak share something ni
bukan gossip ok ini adalah reality..
bulan ramadhan kali ni kalau awak nak tau lah kan
merupakan ulangtahun ke dua (2 )blog saya ni . .
lahai..tengok saya dah dua tahun meroyan !!
kalau baby lah ni
mama dia dah hantar masuk nursery dah
belajar mengira
belajar campur kawan-kawan
belajar menyanyi
kan awak kan ?
tapi ini adalah blog peribadi so nilah hasilnya...
saya tak boleh la nak tunjuk bagaimana kemampuan saya ni
kerana semua yg disini adalah luahan hati
bukan saya ambil dari mana-mana idea orang lain !
really fresh from my mind ,my heart and my mood ~
lagi pun saya tak berapa aktif untuk promote blog
just blog SYOK SENDIRI je ni huhu
awak..ooo awak...
kalau anak yg berumur 2 tahun tu
dia dah pandai main cinta tak ekkk !!
haaaaa... ayok. . . . bahaya ni
kang dia asik cakap i lebiu kat awak saya tak tahu hehehe...

*Happy 2nd Anniversary my Sweet Blog*


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx