BETUL-BETUL COOL


ahha . . ada orang ajak saya memancing harini !! tapi  . . .saya tak boleh ikut la sebab dia jauh hmmm. . .. bila cerita pasal memancing ni ,saya memang minat memancing jugak, dan saya pun peminat pemancing jugak..eh..berapa banyak jugak da. . . hahaha

awak..oo..awak ..kenapakah saya suka dan minat pemancing ni ? aaa...pastinya awak nak tau kan ? meh saya tunjukan ciri - ciri kaki pancing yg membuatkan saya minat sangat kat dia  ...adeh..kantoi la lepas ni hee

awak . . .dalam katogeri hobi orang lelaki ni,ada berbagai-bagai jenis hobi diaorang kan ..contohnya kaki rempit a.k.a .race , kaki pancing, kaki movie,kaki bola ,kaki snooker ,kaki siber ,kaki jamming ,kaki club ,kaki lepak, kaki skod ..eh.. ada macam-macamlah kaki yg diaorang minat ,letih jari saya nak menaip ni ! aduh ..awak fikir lah kaki apa lagi yg awak tau ye . . .

tapi paling cool dan paling penyabar ialah kaki pancing ni lah hehe ,sebab apa ? aaa sebabnya dia orang buat satu benda yg tidak pasti ..tapi diaorang masih tetap cool , tenang , sambil termenung ,melihat air sungai ,air laut,air kolam dan mereka tak sedikit pun mengaku kalah walaupun 3 jam memancing tapi tak dapat ikan ! hahaha hebat tak !!!? yesss...hebat bukan . .  biarlah letih tangan tu memegang joran , biar kaki digigit nyamok nakal , biar sejuk ditiup angin mengoda, ye ! mereka tetap bersabar dan terus bersabar!
ciss . .


kalau kaki video games pergi memancing ,mau 5 minit dia dah balik,sebab dok bosan menunggu sebabnya kalau di video game tu 5 minit dah pastinya  naik 10 level dah kot? hahaha.. balik bang..balik jekkk . . . main games kat rumah lagi best ..hehehe nyamok pun tak gigit kaki abang tu hehehehe

dan sesungguhnya saya respek kaki pancing yg bijak pandai tu juga disebabkan sambil memancing dia boleh gak guna masa terluang tu dengan  , main games , berfacebook ,berwechat , ber itu . .berini .. hahaha dan pada bro yg dah kawin tu..aaaa..jangan pulak buat alasan memancing tu sebagai peluang untuk berchatting dengan skandal ok,kang kantoi kang bang hehehe ..saya cakap je  . . .

oklah..kang tak memasal saya pulak yg kena pancing kat sini huhu ,seram deh !! so dengan rasa rendah dirinya saya minta izin berhenti disini dulu , pada kaki pancing tu ,kalau tak dapat ikan disungai ,meh kita pancing ikan diakuarium ,oktak idea  ni ??? heeee . . . acah je :p



ala . . .anak ikan jek. . .hmm

Comments