BUKAN TAK PANDAI

hai awak
memang cakap je pukul 1 nak tidur ,tapi bukan boleh tidur pun mata ni,langsung tak ada tanda-tanda yg saya ni mengantuk. nape tah! hmmm . . .

sekarang dah pukul 1 45 am,dah pagi pun,bukannya malam lagi. layan kawan-kawan di facebook buat saya lupa yg saya sedang bersedih ! kawan-kawan saya memang kaki borak kot ,sebab tu saya sikit terhibur malam ni ,tengs bro jimy,cik anis azhari dan yg lelain tu !

harini saya tak nak cakap panjang lebar sebab harini hati saya sudah terusik ,tapi disebab kan kematangan saya dalam hal remah temeh ni,maka saya abaikannya..ye !! saya abaikan semua nya dan yang pasti saya takkan merayu pada hak milik orang lagi !! cukup-cukup sudah...*tipah tertipu*

ada beberapa tanda yg saya nak kongsikan disini pasal orang yg bodoh :

1 - orang yg paling bodoh dalam kehidupannya ialah orang yg tak reti bersyukur pada apa yg dia ada !misalnya dia ada awek tapi dia masih nak cari kasih sayang dari awek yg lain , tah-tah belum tentu awek yg baru tu kompem sayang kat dia ! dan dalam masa yg sama dia telah melukakan hati awek pertama yg betul-betul serious sayang kat dia ! haish..punya la bodoh mamat ni kan ! hurm . .tah laaa. . .

2 - orang yg paling bodoh dalam cintanya ialah perempuan yg gila harta ,tengok orang berharta sikit je dia dah jatuh cinta , tengok orang kerja best sikit je dia dah tergolek jatuh dari cinta! tah-tah yg dia pandang tu belum tentu harta si mamat yg dia feel gila tu! kot si mamat tu hanya draber datuk yg siang malam lepak rumah besar,siang malam drive kereta besar, pakai smart,tah-tah semua tu hanya pinjam bukan hak milik kekal !! ala baik cari mamat yg hanya pakai baju bundle jek,paling koman pun,pakaian dia branded gak kan hehe

3 - orang yg sangat bodoh dalam dunia ialah orang yg tak reti ucap terima kasih kat orang yg dah bantu dia. yg dah berkorban masa dan tenaga untuk dia. bila dah senang dia lupakan semua orang yg disisinya masa dia susah dulu,masa dia derita dulu, adeh...mahluk jenis apekah orang macam nikan . . . mohonlah anak cucu kita tak macam tu hidupnya kan awak kan . . . emmm *berangan!kawen pun tak lagi !! heee ~

awak . . .
kalau saya nak tunjuk perangai orang bodoh di dunia ni,mau tak cukup satu malam saya menaipnya ,so cukup la 3 orang yg memang sangat kebodohan itu yang dapat saya pamirkan disini ,apa yg saya nak sampaikan ...biarlah kita nampak bodoh ,janganlah kita tunjuk pandai dan dalam masa yg sama terselah kebodohan kita tu . .saya cakap jek ea...

Comments