Skip to main content

FEEL BORED

Pagi ni pagi rabu  . . . seindah pagi yg tenang dan mood yg ceria ,saya telah memulakan aktiviti jalur lebar dengan tenang dan ceria jugak ,tapi belum  pun panas jari saya menekan keypad, rasanya belum pun 10 minit saya online ,seseorang dah buat saya rasa down . . hmm

awak ...saya tak suka cari pasal dengan orang yg saya sayang . saya pun tak suka nak cari punca silapnya ,sebab pada saya apa yg saya buat semua nya adalah iklas ,lebih - lebih part sayang menyayangi ni ,bukan satu kerja memain buat saya ! awak ingat senang ke kita nak sayang kat seseorang tu ? dan boleh menyayanginya selama mungkin  ?  kalau awak mungkin boleh kot, tapi tidak saya ! awak boleh fikir berapa lama kita berhubungkan so awak ada jawapannya disitu . . .

kalau lah kata sayang yg saya ucapkan ni  tak iklas,mungkin saya boleh beralih rasa sayang saya kat semua orang setiap masa, dan saya dah lama abaikan awak , tapi pekara tu tak belaku pun kan ...takkan awak??  saya tetap mencari awak walau dimana pun awak berada so kenapa nak pertikaikan lagi ?? hmm . ..  tahlah..

so dengan sebab itu ,saya mengambil keputusan ,harini no facebook , no handphone ,no games , no twitter , and no bloggwalking . . i wanna to feel free and i dont want to make any mistake  today .. and its make me feel so boried  but i'll redha . . .semuanya  sebab saya tak mau awak nampak silap saya lagi lepas ni . . .teman rapat saya pun semuanya sunyi  . . . .offline ~

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx