HMMM . . . ENTAHLAH

hai awak
semua dah berakhir kan,alhamdulillah.baru  tadi adik saya ada call dia beritahu yg epool nak ambil fb dan blog saya ni, hehe what to say ? kalau nak delete pun delete la semua nya . . . saya dah tak rasa ini semua perlu ! saya sedang berusaha untuk satu kehidupan yg baru , yg tak mengganggu kehidupan orang lain di luar sana tu!

malam ni jek adik saya dah ambil fb saya tu ! entah apa yg dia kerjakan saya pun tak tau la,ni saya baru guna fb kawan saya tengok-tengok dia dah deaktifkan fb tu ! hmmm . . marah sungguh dia kat saya kan .dah la tukar passwrd,lepastu deaktif pulak jawapnya memang sah - sah saya tak dapat buat apa-apa lagi ,emm pasrah jelah . . .

tapi apa yg saya tau,adik saya tu memang kepala angin,dia tak akan ber puas hati dengan sesapa aje yg suka menyakitkan hati dia,tak macam saya ni,sikit-sikt maafkan ,sikit-sikt takpe laaa..sikit-sikti its ok .. sikit-sikit no pblems. sebab pada saya apa guna marah kat seseorang tu,kalau dah memang itulah perangai dia ? hehehe nak bunuh pun ,memang tak boleh ubah punya melainkan dia sendiri ubah perangai dia ,

maka berubahlah menjadi lebih baik ye awak . . .! awak . .saya jarang naik angin kat kawan-kawan tau sebab  saya lebih suka cool je memanjang walaupun cool saya tu sebenarnya adalah HOT !! hehe

untuk adik saya yg memang garang tu,saya nak beri pesanan sikit ,jangan suka marah kat orang yg kita tak kenal siapakah dia,sebab tak de gunanya  . . .dapat dosa lagi adalah ! so..biarlah orang baling taik kat kita,kita janganlah sesekali baling taik balik,apa salahnya kita baling batu pulak kat dia,baru dia tau camana sakitnya kena batu tu nanti hahaha.. rilex beb!! wa tunggu dan lihat je apa yg korang rancang nak buat kat harta benda wa ni  . . .heee ~

Comments