KEJAP DAH BERUBAH

assalammualaikum awak . . . .
sekarang ni saya dah rajin menuntun tv bila lepak-lepak time ! kalau dulu bila kata rehat je saya akan online atau blogging atau sleeping . .  sekarang tak lagi ! sambil menuntun saya akan ambil aktibar atas tiap yang saya tuntun itu . . .

kalau awak nak tau ,sekarang ni dipetang sabtu,saya sedang  leka menuntun rancangan yg dah lama tak muncul..iaitu projek3R at tv 3 !

saya suka tengok pengacaranya yg 3 orang tu . . .  tapi sekarang mereka dah kelihatan agak dewasa sekali ! hebat sungguhkan!! begitu cepat masa berlalu . . dan begitu pantas keadaan berubah. kalau di waktu biasa saya dapat rasa 12jam itu bagai tak berasa langsung ! sekejap je masa habis . . .tup-tup hari dah malam..dan sekarang ni pun hari dah malam hehehe saya nak shut down lappy ni... .esok jumpa lagi ye awak .. .tata ~

Comments