KINI DAH TAHUKAN

good morning dear . . have a great day today !!! alhamdulillah  . . .  you can see your mom , your dad and all the world when you open your eyes . . . . lol . .  what the ekk ...

saya speaking london gitu . mungkin sebab pagi ni sarapan roti disapu butter dan salad kobis tu kot hehehe ah ..abaikan je lah pasal sarapan saya tu ! apa yg perlu awak tau kan , mama cakap saya dah gemok !!! aduhhai . . . .

harini mood online saya macam ok sikit la, tapi di sebabkan pepagi ni takde apa yg perlu di kecohkan hehe,so lebih baik saya meroyan jap disini ! yes idea oo idea come to mama please ...hahaha..*sengal !!

awak . . minggu ni banyak artikel yg saya baca di facebook tu ,yg menyentuh pasal kesan - kesan pada orang tua apa bila anak-anak dibawah jagaannya keluar dating atau  keluar jenjalan bersama insan yg bukan muhram !!

ye awak . .sedang kan pekara ni sudah menjadi salah satu budaya orang muda sekarang ni ! kerana aktiviti keluar tu kita orang panggil '' lepak time'' kan awak kan ..masa tu tak kiralah keluar bersama kekasih ke..keluar bersama teman sekolah ke, dengan kawan satu kerja ke, kawan satu kampung ke atau bersama kawan siber !!

memang niat kita ( para orang muda  ni ) hanya untuk relitention je kan awak..rupanya awak tau kah ?? hasil dari enjoyed kita dengan orang luar ( bukan muhram ) tu rupanya kedua ibu bapa kita yg menanggung dosa - dosanya . . .ohh tidak . . . .

patut lah selama ni mama saya tidak benarkan kami ( anak-anak mama ) berjumpa dengan lelaki yg bukan muhram  , keluar dengan kawan - kawan sejenis tak pe *kata mama  . . . .

awak . . . . sanggupkah awak menambah dosa kedua orang tua awak tu ??? buat masa ni saya tak sanggup , sebab pada saya biar saya menanggung beban nya asal kedua orang tua saya bebas dari dosa-dosa saya  .


mama . . . .ayah . .  maafkan  i . . .   untuk tiap kesalahan yg sebelum ni yg i penah buat dibelakang you alls. . sama ada dengan sengaja or tidak sengaja  . . ..ya Allah . . .  sesungguhnya aku hambaMu yg lemah . .maafkan ku . . .

Comments