Skip to main content

KU RELAKAN SEMUA

assalam mualaikum awak . . .
letih dah mata dan jari saya ni dari pukul 7am sampai 10 am dok mengedit blog manja saya ni dan akhirnya ini lah hasilnya dan saya telah menjemput encik hazaman untuk menghiburkan awak semua yg disini lagu yg sikit touching sanubari saya saat ni .. .lagi-lagi bila dia kata ...''ku relakan jiwa untuk menjadi penghuni dalam hatimu''

ye awak ...harini 1 ogos 2013, ini entri pertama saya untuk bulan ogos ni ,kalau awak perasan dalam bulan julai tu entri saya berjumlah 66 ! bayangkan dalam sebulan 66 kali saya meroyan ..hebak sangak ! sah memang nampak bosan habis saya dalam bulan julai kan?

awak . . saya nak tanya ...salahkah saya menolak hati seseorang? semua yg saya lakukan ini semuanya untuk kebahagiaan dia jugak .. saya tak nak dia kecewa satu hari nanti ..semalam ye semalam saya dah melepaskan satu hati yang selama ni banyak membantu saya. .ye awak semua ini terpaksa , bukan sengaja,saat saya rebah sikit masa dulu dia datang tolong saya , saat saya sakit ketika satu hari dulu dialah yg membawa penawar buat saya ,bertahun mengenali dia hanya gelak tawa dalam kamus kami namun hanya kerana sedikit perasaan terpaksa dalam hati saya maka dengan rela lepaskannya. . . .


awak . . . serious saya memang kejam kan ?biarlah orang nak kata apa ! apa yang saya tau , itu keputusan saya  . . .dengan berat hati ku lepaskan semua ~

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx