KU RELAKAN SEMUA

assalam mualaikum awak . . .
letih dah mata dan jari saya ni dari pukul 7am sampai 10 am dok mengedit blog manja saya ni dan akhirnya ini lah hasilnya dan saya telah menjemput encik hazaman untuk menghiburkan awak semua yg disini lagu yg sikit touching sanubari saya saat ni .. .lagi-lagi bila dia kata ...''ku relakan jiwa untuk menjadi penghuni dalam hatimu''

ye awak ...harini 1 ogos 2013, ini entri pertama saya untuk bulan ogos ni ,kalau awak perasan dalam bulan julai tu entri saya berjumlah 66 ! bayangkan dalam sebulan 66 kali saya meroyan ..hebak sangak ! sah memang nampak bosan habis saya dalam bulan julai kan?

awak . . saya nak tanya ...salahkah saya menolak hati seseorang? semua yg saya lakukan ini semuanya untuk kebahagiaan dia jugak .. saya tak nak dia kecewa satu hari nanti ..semalam ye semalam saya dah melepaskan satu hati yang selama ni banyak membantu saya. .ye awak semua ini terpaksa , bukan sengaja,saat saya rebah sikit masa dulu dia datang tolong saya , saat saya sakit ketika satu hari dulu dialah yg membawa penawar buat saya ,bertahun mengenali dia hanya gelak tawa dalam kamus kami namun hanya kerana sedikit perasaan terpaksa dalam hati saya maka dengan rela lepaskannya. . . .


awak . . . serious saya memang kejam kan ?biarlah orang nak kata apa ! apa yang saya tau , itu keputusan saya  . . .dengan berat hati ku lepaskan semua ~

Comments