MARAH LEW TU ?

SAYA BOSAN !!ye awak lepak disini memang bosan , hantar pesanan ringkas kat kengkawan masih tak berjawap ! akhirnya switch off the phone ! abis cerita ..heee

eh... ada orang cakap yg dia tak boleh hidup tanpa handphone ! what the ekk?? saya ni dalam seminggu hanya on handphone tak sampai 10 jam pun . . .ok jek.. mungkin saya  bukan budak 'hot' macam dia kot, saya kan budak cool . .huhu *perasan *

awak..oo..awak . . taukah awak apa kesannya kalau hari-hari kita bergantung dengan kemudahan ? jawapnya hidup kita ni tak kenal erti susah tau .. nak apa je call ..nak marah je massage .. nak itu , nak ini hanya dihujung jari ..so sampai bila kita nak belajar berusaha ??

cuba awak bayangkan . . .bila awak marahkan seseorang tu , dan awak hanya melepaskannya di handphone ...ishh mana ada feel ..lagi baik awak pergi rumah dia naik motor ke..naik bas ke..naik kereta ke..then bila sampai rumah dia ,awak tekan hon kekuat !! sampai dia keluar ,pastu awak jerit panggil nama dia ,suruh dia keluar ! bila dia dah keluar ...apalagi ..bahan je la marah dia !! sampai dia nangis guling-guling hehehe dan saya yakin,awak bukan je nampak hero/heroin ..tapi nama awak ,wajah awak akan menjadi 'pemes' dimuka hadapan surat khabar...aaa.. tu baru hero /heroin namanya ....ada bran ke awak ? hehe

pesanan saya : baik awak jangan ikut plan cantik saya tu , sebab saya sendiri pun tak berani nak buat hehehe ,cuma apa yg saya nak,bila awak marah pada seseorang ,cubalah bersabar dulu ,then bila tiba masa yg sesuai,awak luahkan lah kat dia yg awak tak senang hati dengan cara dia , mungkin masa tu dia akan paham dan awak pun dah tak berapa rasa marah ,

dan lagi elok lagi kalau awak sakit hati kat dia pada tahun 2013.. baik awak marah dia pada akhir tahun 2014 !! aaa..cane? good idea tak ni ?? hehehe ..
awak . . . jum study jum..tata~

Comments