PESANAN KU

assalammualaikum ....
wahai penunggu gua !hehehe.mana ada penunggu ?? menunggu adalah kan ? aaa...awak menunggu waktu berbuka sangat teruji disaat-saat waktu berbuka kian menghampiri ni ! tapi menunggu hari raya lagilah  menerujakan ...lahai...sabo cik  yenda ..sabo ...ye saya sedang bersabarlah ni heeee ~

awak oo awak
besar kemungkinan raya nanti saya lepak lama kat kampung ,so mungkin facebook saya sepi...blog saya sunyi ..inbox saya berkunci ...so pada awak yg selalu baca luahan meroyan saya ni ,sila lah tunggu kepulangan ku nanti ...eceh..macam nak pergi jauh jek ..orang pergi haji pun tak ada nak berpesan-pesan macam ni huhu... apa2 pun thanks for alls...

Comments