SENGAJA LE TU

assalammualaikum awak..nak tido ni tapi mata masih nak menatap wall blog pulak,ok sementara menunggu puteri bunian mama tu  balik dari sekolahnya ,so baik saya meroyan kejap disini .

watpe tu ? aaa itulah soalan yg kerap ditanya bila saya berchatting or bermassage dengan kawan-kawan .awak oo awak... dah sah-sah saya kan sedang berchatting ,ofcos la saya sedang menaip perkataan dikeypad.. yang awak pergi rajin noh menanye tu kenapa ?

dah makan lom ? emm sengaja je tanya kan,kalau pun saya belum makan,bukannya awak nak belanja saya   makan kan ..baik tak payah tanya la awak . . buat saya  terliur je nak rasa makanan yg awak nak belanja nanti ..hehehe

tak keluar ke ? ohnya..kalau saya nak keluar ,takkan saya sempat nya on facebook ..paling tidak pun saya nak iron baju,tudung,pergi mandi ke, make up ke?lagi best hehehe..maklum lah kan  ala-ala gratis gitu :p

awak kat mana ni ? aaa ni lagi satu soalan . takkan saya dibilik air,atau di kolam mandi atau di atas awan..ofcos lah dalam rumah saya yg indah dan permai ini. lahai.. macam nak menangis saya nak jawap tau awak ...terharu sesangat ~ haaaa...

awak.. maaflah kalau luahan saya kali ni over sikit..tapi awak paham lah kan..orang mengantuk disuruh menaip di blog,nilah jadinya ..entah ape-ape jek...

soalan terakhir #kenapa mesti menipu ~kecewa . .


Comments