SHE MENGAMUK ??

hahaha . .  ayook ..she mangamok !!! tolong bomba !! ambulan !! kereta api !!  lihat je  pada tajuk entry dah tau saat ni saya sedang gelak guling-guling atas sofa ni . . . eeee..takutnya . . . she marah-marah tu hah !!! gigil dah kepala lutut saya ni ..adoii..tak boleh berhenti lak tu hahahaha

she marah ?? eh..reti pulak dia marah ?? ingat dah abaikan saya  . .  maklumlah kan saya budak jahat !! saya degil ! selalu bikin she serabut !! sesak napas ! dan saya selalu buat she hampir koma !! ampun she . .  takde niat saya nak buat awak macam tu !! saya budak baik semalaya tau !! hahaha

awak nak suruh saya tambah ape she ?? letak buih ? letak pewangie ? adeh . .  semua tu takde dalam stock hati saya ni lagi . .  cukuplah rasa benci awak tu kat saya ! tu pun dah buat saya sakit  . . .  ohhh . . . .


ye ...ohh sakit selamanya . . . .  she . . .  miz u like crazy !!! hahaha . . offline lelaju , nak pergi beraya jap lagi ni . .  jum she ,jum follow me !!

*nak pm dah takut derr... hahaha


Comments