Posts

Showing posts from September, 2013

DALAM PAHIT ADA MANISNYA

Image
semua orang patut tahu . . tiap yg berlaku ada hikmahnya ! setiap yg Allah datangkan ada tujuannya dan kebaikannya untuk setiap orang . . .

mungkin awak kurang percaya akan kata -kata saya ni tapi mari saya jelas kan dengan lebih terperinci maksud yg saya nyatakan diatas :

sebelum ni awak kenal tak dia ni ? semestinya lah kan sebab lelaki itu merupakan hero pasukan kegemaran saya iaitu JDT !


tapi sebelum ni awak kenal kah beliau ni ?

mungkin awak tak mengenalinya sebelum ni ,tetapi disebabkan kes 'sopan santun' yg di perkatan itu , mereka sama-sama di kenali walaupun dengan berbagai sudut peribadi  . .

pak cik ni mungkin sebelum ni orang tak berapa nak hurmat sekarang orang akan memandang dia dengan seribu satu macam perasaan di hati mereka  !

nah ! lihat lah  keajaiban Allah . .  !!! sekelip mata ianya berubah . . .sesuatu yg tak pernah terjangka oleh sesiapa kan . .tapi tulah kenyataannya . .


Dia insan yg hanya sebagai pakguard dikenali apabila telah terinaya !  wajarkah …

BISIKAN HATI LYENDA NUR

Image
Assalammualaikum awak . .
kalau lah awak tahu saat sepi begini
takde lain yg saya fikirkan
hanyalah tentang kehidupan saya dimasa hadapan nanti
dan tentang kematian saya yg sudah pasti muncul sendiri
juga tentang ikatan kita yg belum pasti
namun ianya nampak indah dan berseri
awak . . biarlah Tuhan saja penentu segala
kerana segala milik kita adalah penentu dariNya
dan saya hanya mampu berserah
dan menyerah semuanya pada takdir . . .


BLOGGING AND BLOG WALKING

Image
awak . . malam ni lepas melayan muka buku , saya terus melepak di blog ! haish tangan ni gatal pulak nak mengubah background . ye pada asalnya menang nak ubah sIkit saja tapi bila dan syok edit sana. . edit sini ..sekarang  lihatlah hasilnya . . .

bila cakap pasal blog ramai budak lelaki eh . .budak ke ..entahlah budak lagi ke tak tetapi perangai memang macam budak je saya tengokkan heee . . ok . . . ok.. ramai orang lelaki tak suka blog ! ah bosan katanya . . dan sebenarnya mereka silap follower saya ramai juga orang lelaki . pembaca entri saya ramai juga orang lelaki . . . cuma antara mereka suka atau tak entri-enri saya . . waallah hualam . .

pada saya blog yg paling memberi info pada saya ialah blog oh! blog . .awk pernah ke masuk blog tu ? emm macam -macam ada i told you. . . awak  nak tau ke . .jap saya nak pergi usha jap hehehe dan antara awak suka ke tak saya tetap kata saya suka kan ohbelog ni *sila klik nama blog tu !

selain tu juga blog yg selalu saya berjalan-jalan ialah

bl…

BAHAN BUKTI

Image
hi   . . . awak tentu tau yg saya selalu bergaduh dengan skandal saya encik Max tu kan . sebenarnya saya bukan nak cari publisiti atau mencari kesilapan si Max tu tetapi kalau dah melampaui ,mengapa harus tidak saya kutuk ! eh . . macam lain pulak ayat 'kutuk' tu kan hehe

ye  . . saya ada buktilah yg saya betul-betul marah si Max sebab dia yg bersalah ! bukan salah saya ! saya seorang yg tak bersalah  . .eh ..macam kes mahkamah le pulak ni hmmm

jum-jum tenguk bahan bukti yg saya  perolehi petang tadi .  . .





awak tengok je lah semua skrinnya putih  . .loading jangan cakaplah punya lah bersopan santun geraknya . . saya siap guna power turbo lagi tu tau mau kasi  laju..tapi hampa belaka .kalau saya guna line google chrome dan mozila firefox lagilah takkeluar apa-apa untuk blogging ni . .hmm kini  hanya api kemarahan yg menyala dan akhirnya saya ambil keputusan . .saya akan terus meninggalkan Max dalam sepi . . .  tidur lebih baik  :(


CINTA BUAT KU

Image
salam senja nan merah

biar perit mata memandang pada skrin notebook saya ni,tapi saya masih nak juga menaip sedikit keluhan nurani yg tiba-tiba muncul  dalam hati . . . .

kenapa mudah sangat mengaku cinta ? itu persoalannya !

bila saya kaji ,ramai adik-adik di muka buku saya tu sangat mudah menjatuhkan cintanya . padahal baru beberapa hari berkenalan . mungkinkah ini ragam remaja ? emm saya pun pernah remaja ! adik saya pun remaja dan kawan-kawan saya ramai yg remaja di alam nyata ni . tapi kami sangat sensitif untuk meluahkan cinta pada sang jejaka diluar sana!

pada kami 'awek-awek kaki jogging setaman' cinta tu kalau boleh hanya sekali dalam hidup ! tapi mustahil lah kan sebab manusia diberi peluang untuk memilih dan mencuba . . .

bagi  saya cinta pertama saya yg gagal tu telah  memakan masa selama 3 tahun lebih ! itu pun masih gagal ! tapi saya dah mencuba bukan ? begitu juga adik perempuan saya , kegagalan pada cinta keduanya cukuplah buat dia lebih berhati-hati dalam alam …

SECRET ADMIRE

Image
Awak  . . kalini nak kongsi pengalaman saya lah .
dimana saya di datangi seorang insan yg mengaku menyayangi saya dan sangat suka kat saya . kejadian ini berlaku beberapa bulan yg lalu dan saya pun hampir sahaja melupakannya . tetapi bila duduk sesorang di malam yg sepi ni ,kenangan silam tu muncul kembali , so marilah kita membacanya . . .

ketika tu macam biasa saya akan meroyan di wall facebook saya bila saya betul - betul  free, tiba-tiba seseorang telah menghantarkan text untuk saya . dalam text itu dia menyatakan yg dia memang minat dekat saya dan perasaan itu sudah datang sejak lama dulu . saya pun tak pasti selama manakah ianya datang hee. .

setelah dia luahkan ,dan saya pun membaca semua ayat-ayat dia ,jelas sekali dia memang meminati saya dan  sekali gus menyayangi saya dalam diam . . serupa secret admire la tu . . hmmm

awak . . . ada satu baris ayat dia taip yg buat saya sedikit sebak dan terharu . . dia menyatakan walaupun dia saya sayang dan suka kat saya  ,tetapi kami  t…

HANDPHONE

Image
hai . . .assalammualaikum
handphone adalah antara gadget yg popular dimasa kini , terdapat berbagai jenis jenama handphone yg semakin digemari terutamanya para remaja sekarang !


ok fine ! apa yg saya nak nyatakan disini . .  saya kurang aktifkan handphone saya ! pelik ? tapi itulah kenyataannya sebabnya sekarang ni saya terlalu sibuk dengan tanggung jawab saya dan saya tak mahu diganggu ketika saya sedang sibuk  . . jelas !? sekian terimakasih . . .


SENANDUNG RINDU

Image

ITS TOO MUCH SAYANG

Image
Assalammualaikum
hai awak . ..sebagai insan yg waras , dia biasanya akan berkata-kata seiring dengan akalnya bukan dengan hatinya. jika diberi wajah yg hebat  , kehidupan yg mewah tetapi perangai yg kurang menarik maka hilanglah sedikit anugerah sempurna bagi seseorang itu ! sesungguhnya kita tak boleh mengubah wajah kita tetapi ita wajib mengubah perangai kita kerana itu mampu dibuat ! eh . . .apa yg saya meroyan ni kan ? ok tak mau cakap banyak awak baca dibawah ni  . . .


inikah milik kata-kata seorang perempuan yg beragama islam ? saya meroyan sebab dia kutuk team saya , pemain kegemaran saya , keturunan saya ,orang -orang dinegeri saya sama lah termasuklah dia mengutuk saya jugak . . patut ke awak jika dia begitu ?? mohon Allah selamatkan dia . . . aaaminn . . .



jap-jap adik ni nak cakap . . . .


BISIKAN RERAMA

Image
persisi awan yg menitis lembut
bersama dinginnya rindu
aku sering alpa pada ketentuan yg azali
dikala resah menghadirkan dirinya . . .
ku hamparkan selendang rindu ditaman asmara
dedaun nan melambai seakan merestui atas setiap kejadian

mungkinkah kita bisa kembali
mengemis cinta kita yg dahulu
merayu pada tiap kenangan
agar hentikan perpisahan . . .

aku gadis hina dimatamu
laksana sang rerama yg berterbangan tanpa arah
mencri hanya sekelumit madu yg tulin

sedangkan kau ialah  helang
yg gagah diangkasa
menarik perhatian pada tiap yg memandang . . .

dan nyatanya sehingga kini
kau dan aku
tak bisa kembali . . .



ROUND THE WORLD

Image
selamat malam semua
malam ni kan . . .saya ni macam letih semacam jek sebab seakan-akan baru lepas dari beraksi kejar mengejar dengan seseorang ,sebabnya kejap dia kata nak tolong kawan lepastu dia kata dia nak keluar  makan,kejap dia dibilik peribadinya dan kejap tu pulak dia dah didalam kereta dan kejap dia kata baru sampai kedai makan tapi belum sempat tanya dia order apa . . .dia dah kata yg dia dah siap makan . . .
dan diakhir kejadian tersebut dia kata dia dah mengantuk . .

kenyataannya :  muka bumi berubah mengikut perubahan musim dan angim monson . . . hahaha tak masuk dalam cerita tu pun . .ngexxx . .

awak oo awak . .
awak rasalah kan kaki ni pandai tendang orang tak ekk ??

ERTI BEBAS PADA SAYA

Image

BINI OH BINI

Image
hai . . miss u hehe
harini lepak facebook sekejap sahaja sebab ada lagi kerja yg belum dibereskan , so  jika ada text di inbox tu terpaksa saya abaikan  . . .nanti free saay buka lah ye . . .

tadi waktu ronda-ronda wall muka buku , ramai orang malayisa dok sibuk memperkatakan perihal seorang isteri yg kurang 'beradap-sopan' eh . .  mungkin bahasa saya boleh di perbaiki lagi kot...tapi itulah bahasa paling baik yg dapat saya gunakan disini harini . .

awak . .  kita ni sebagai manusia memang kebiasaannya kesilapan orang mudah sangat kita nampak , lagi-lagi kesilapan tu memang ditunjukkan di tempat yg terang lagi jelas ,tersangatlah mudah dikesan ,ye dok ?  so kalau nak tunjuk perangai ,kenalah cover sikit ,agar kejadian yg tak disengajakan atau . . .memang sengaja tu tidak menjadi tomahan orang ramai . .

apa yg menjadi mangsanya disini ialah imej suami yg tak berdosa pun terlibat sama . .  dan  ! aaa  ... ada dan nya tu . .  sebagai orang yg isteri dia 'baik-baik sangat tu…

THE WET WEDNESDAY . . .

Image
Assalammualaikum awak . .
dengan senyuman yg ikhlas  . . . tak banyak yg saya nak katakan disini . . .  dipagi rabu ini izinkan saya ucapkan selamat pagi kat awak semua dan nikmatilah keindahan hidup ini dengan rasa bersyukur kehadrat Ilahi . . . . alhamdulillah . .  .



PLAYBOY !!

Image
hai there!
dalam keadaan line yg kejap laju kejap perlahan ni , saya masih sempat lagi meroyan disini . . . melihat keadaan sekeliling kehidupan ini , ingin saya nyatakan disni bahawa dikalangan sahabat ,saudara terdekat dan insan yg sentiasa keluar masuk dalam hidup saya  . . bahawasenya kebanyakkan bujang tua atau anak teruna yang masih belum berkahwin itu adalah lelaki yg pada mudanya remajanya ialah seorang PLAYBOY a.k.a kaki perempuan  ! dan kenyataan ini dilanjutkan lagi dengan temu bual saya dengan beberapa orang jejaka yg masih single mingle namun usianya bukan tahap teruna trang tang tang !! shh . .



*perkenalan abang dengan awek awek abang selalunya secara tidak sengaja ,kadang-kadang dibustop kadang-kadang di shopping complex ,kadang-kadang di pasar malam,kadang-kadang di pesta ria muda mudi..eh..macam pop yeyeh pulak! semuanya akan kekal  hanya beberapa minggu paling lama pun 4 bulan ..lelainnya 4 minggu pun tak sampai . . awak nak tau sebab nya? ini disebabkan hampir kesem…

SAYA SAYANG AWAK

Image
assalammualaikum . . .  encik selasa dah datang lagi ! harini merupakan selasa yg terakhir untuk september 2013  . . .emmm dan tak mustahil jugak selasa yg terakhir untuk saya . . ye lah kan kita bukannya tahu ketentuan Allah  . . .

awak . . .  sejak kebelakangan ni jiwa saya tak berapa stabil , mungkin tugasan yg menjadi tanggung jawap saya telah membuatkan saya merasakan begitu . kehadiran awak kebelakangan ni sebenarnya ialah penyeri hidup saya tetapi disebabkan tugas . . saya makin abaikan awak . .maafkan saya ~

ye saya tahu , awak cuba menghiburkan saya dengan telatah awak  yg memang mencuit perasaan saya namun bila keadaan tenang kembali . . hati saya sepi sendiri . .  . stock gelak saya kosong !!

awak . . . maaf kalau saya suka sangat mengatakan yg saya ok . . .tak apa-apa . .yg sebenarnya saya sedang tertekan disini . . . pada zahirnya memang saya ok ,tetapi pada batinnya . . . . Allah saja yg tahu . .

ye awak . . kalau beberapa hari ni mood saya membosankan awak . . maafkan s…

MACAM-MACAM ADA . .

Image
assalammualaikum . . .
tadi masa saya online petang-petang
saya dah terbuka satu laman sosial baru yg baru. . ye masih baru, ye baru sesangat . .  mulanya difikiran saya ni nak join sebab hanya sebagai suka-suka . .so saya pun 'sign in'lah . .  tetiba bila dah log in . .  saya buntu nak masuk mana . . so saya pm admin disitu untuk membantu ,namun apa kata admin tu:

katanya : salam . .mintak no tel sbb nanti company akan call awak..

so saya kata : no tel? untuk apekah? hmm tak minat lah sampai nk no tel semua ni ...

kemudian dia kata lagi: nanti company akan call ,segala activiti saya akan sms blast ..jgn risau..kita dah jadi partner dah..awk iklan iklan tu kalau awak jadi paid member plak awak akan dapat duit ..sekarang ni awak free member so awk boleh kumpul point je. nak kumpul point senang , just bagi link awk kat member2 awk n suruh dia free register macam awak ..sorang member awak akan 25smart point . .

dan saya cakap : ish kesitu jauhnya ? hmm

kata admin tu : apa yg jauh…

KECIL BERAPI TU

Image
ok cantikk . . .
saat awak semua sedang mengulangkaji pelajaran untuk ujian dan peperiksaan tu
saya pulak diberi peluang meroyan disini . .  yeaaay . .  dah dapat masuk blog dah ni . .

assalammualaikum readers yg comey -comey belako ni . .  *ayat mengampu ni tau *
tadikan waktu saya menuntun MHI . . Malaysia Hari Ini di tv 3 . .  saya begitu tertarik dengan segman bersama artis - artis  jalanan  tu  terutamanya si cilik TEGAR ~



apa yg menarik nya dia tu rupanya sedari usia 4 tahun sudah hidup begitu . .menyanyi dan menghiburkan orang di jalanan tanpa menghirau keselamatannya dan pelajarannya !

dan bukan mudah mengemis dari satu kenderaan ke keenderaan yg lain sambil mendendangkan lagu-lagu indah  . . berpanas terik..berhujan.. berembun . .  namun itu lah yg dilalui oleh semua  penyanyi jalanan.



bagi si Tegar kehidupan yg terdesak jugak buat dia terpaksa lupakan segalanya tentang masa depan ! dan kini diusianya 12 tahun , dengan izin Allah dia berjaya membantu keluarganya hanya menj…

AHAD - JOGGING DAN COUPLE

Image
hai awak . .  pagi minggu ni saya pergi berjogging dengan kawan-kawan !seronok gak tau ! kalau lah ada boyfriend bolehlah ajak boyfriend berjogging tapi disebabkan takde sesiapa nak ajak sama so tak lain tak bukan ialah si lessy and si penk yg sentiasa menemani saya jika keluar rumah ! ok ..senang cakap merekalah bodyguard saya sekarang huhu *perasan pulak pasang bodyguard ekk*

bila dah letih berjogging ,kami pun lepak kat port biasa kami iaitu tepi tasik ! tasik mana ? ala..awak pergilah kat Muzium lelayang kat Pasir Gudang  tu,nanti awak jumpalah tasiknya ..eh !! boleh pulak cerita ekk?

sambil lepak tu kami pun sempat la jugak sembang kosong sambil layan mata kesatu sudut tasik . .kelihatan sepasang kekasih sedang memadu asmara disitu..ohnya awal lagi dah keluar dating ke bang? haha baru pukul 9am tu ..kami gelak sambil tak rasa bersalah apa-apa pun . tanpa menyedari di sindir pasangan tu asik dengan melayan emosi mereka berdua...
kata sorang kawan saya :

*pergh ! bab ni yg aku kan…

WAHAI PUJAAN KU ENCIK MAX !!

Image
hai readers . . .
Harini saya gagal dalam menjadi seorang blogger !!! takde entri terbaru yg dapat saya muat naikkan dalam blog ni seharian ni . .emmm dari pagi tadi kalau tak silap dalam pukul 10 am sehinggalah pukul 5.30 pm ni barulah saya berpeluang untuk membuka dashboard blog saya ni ! haish ini semua angkara encik MAX !!! hello encik MAX ! i really hate u! eeee bosan doh ! napelah dia zalim sangat buat saya macam ni ? alasan encik MAX  . .  lu punya qouta sudah habis la amoi . .  kasi tambah la . .baru boleh laju macam G6 mey . .  jahak mu encik MAX !!

awak . . .oo . . .awak
kalau awak nak tau dalam rumah saya ni semua urusan yg bersangkut paut dengan line adalah menggunakan perkhidmatan encik MAX ni lah . . handphones , brodband ,wifi dan ianya adalah bawah kawalan encik MAX ! sepatutunya encik MAX ucap thanks to my family tau sebab kami pengguna khidmat encik MAX yg setia . . .rasanya dah hampir belasan tahun! ialah bermula dari ayah saya yg menggunakan nombor 012 untuk handp…

THEY ARE GOSSIP !

Image

MUSAFIR DIHATI SENDIRI

Image
Hmmmm .  .awak..oo awak . . . 


mata saya ni memang sudah mengantuk maklumlah dah hampir pukul 2 pagi dah ni . ..tapi hati saya ni  tetap nak menikmati keindahan malam ni ! ,merindui dia yg sentiasa disisi adalah satu kerja yg menyakitkan namun sebagai hamba Allah yg diberi akal fikiran ,saya masih mampu melawan semuanya dengan penuh hati-hati dan sabar !

terima kasih Allah untuk hati ini ,kerana MU,saya masih bebas untuk menikmati keindahan maya dan merasa erti sebuah kasih sayang yg saya sendiri tak pasti tahap manakah keutuhannya . . . . . .

GOODBYE PROBLEMS

Image
assalamualaikum awak . . .
hari nak hujan tu ! lihat lah petir yg sedang sambar menyambar di background saya ni hehe . . . dari seberang saya ambil ni tau ,jangan memain :) haaa . . .

awak . . awak ingat tak ritu , alaaa yg saya kata notebook saya hardisknya rosak tu . pastu apek ensem suruh saya beli baru jek sebab kosnya tinggi untuk repairing . . aaaa..ingat tak..ingat tak ? tak ingat ? huh ! confirm dah banyak makan semut ni ! :p

awak ooawak . . .nak tau tak bagaimana saya settlekan masalah saya tu? ishh . .sapa cakap saya jumpa apek ensem tu lagi ,emmm . .  kawan saya yg ensem tu ?? dia pun dah mana tah menghilangnya  . .haish..busy sungguh dia sekarang ni ,sehinggakan saya nak PM dia pun takut mengganggu dia ! ok.. thats not the problem lah kan !
the problemnya ialah bagaimana saya boleh selesaikan masalah saya tu tanpa mengeluarkan sesen pun 'wang' saya . . .

ada sorang insan yg boleh la dikatakan pro jugak . . dia dan gadget ni memang kawteam kot ! dia sarankan saya bu…

LET ME ALONE

Image

SAKIT PERUT ?

Image
Ok suksess . . membiarkan perut awak kosong bukanlah sesuatu tindakan yg bijak ! kerana perut adalah sebuha kilang dimana ianya melakukan pemerosesan makanan untuk diekstrak kan kepada bahagian-bahagian tertentu  ! dimana asid perut adalah ejen utama dalam kerja-kerja itu !

tahukah awak APAKAH YG AKAN TERJADI bila asid perut kurang bahan untuk di ekstrak kan ,confirm soalan la ni  . . .jawapannya :

perut awak akan rasa sakit , tekak awak  akan rasa mual , usus awak semakin aktif mengeluarkan asid itu dan awak menjadi tidak selesa ! nak call awek pun jadi tak 'happening' nak bercakap pun dah tak larat , nak keluar berjalan pun dah tak berdaya dan nak makan pun dah tak selera . . .  so apakah tindakan yg perlu diambil ? saya tiada petua disini ,tapi sebaiknya awak pergilah mendapatkan rawatan yg selanjutnya di klinik dan pusat kesihatan yg berhampiran . . . lagi senang cerita~

p/s : jangan malu nak jumpa doktor ye . . .

DENGARKAN LUAHAN HATIKU

Image
hai awak . . .selamat malam . .  malam jumaat tak boleh online lelama katanya sebab nanti mata kena penyakit susah tidur lena ! nape ? tak percaya ke ? hehe saya pun tak percaya . . .

Aduhai adik - adik yg baru habis UPSR tu . . .amboi korang . . .kemain lagi ea . .  dah boleh la enjoy sakan , pergi sekolah macam nak pergi kelas tarian je akak tengokkan . berlenggang kangkong sungguh ! kalau zaman saya dulu-dulu . . lepas habis UPSR, cikgu akan suruh bawa kain perca, jarum , gunting , dan macam-macam lagi lah untuk belajar menjahit . . .  maklumlah kan sekolah awek-awek *girls school * tapi zaman sekarang ni tak tahu pulak saya , aktiviti apakah yg pelajar-pelajar lepasan UPSR buat ,sementara menunggu hari cuti panjang tu ? aah . . .lantaklah jangan pening dok memikir,cikgu diaorang kan ada hmm . .

sementara untuk pelajar yg masih dok menghitung hari untuk peperiksaan PMR ,SPM,STPM dan last exam buat budak-budak IPT tu . .haaaa..janganlah asik dengan 'pesbuk'korang ok . . .h…

AWAK INI UNTUK AWAK . . .

Image
AWAK . .  .
bila kita persoalkan pasal jiwa  ,banyak betul asam garam yg telah kita temui di kehidupan ni,walaupun kita hidup belum pun 1 abad ! eh..ade ke manusia hidup 1 abad ? menipu sungguh !!

AWAK . .  betul ke manusia mudah berubah ? mungkin secara biologinya mungkin , namun wajibkah manusia berubah pada hatinya ? pada janji-janjinya ?

AWAK . .bukan sekali ,tapi berkali saya jumpa dimana manusia mudah sungguh berjanji tapi pada penghujungnya janji tu semua diubah ! alasannya  sudah takdir nak buat macamana . . .  adilkah ?

AWAK . .  pada saya biarlah slogan parti politik kesayangan awak je tu yg mampu mengUBAH ..janganlah hati awak tu ye . . . kerana risikonya lebih  tinggi dari kenaikan minyak yg 20 sen tu  nanti..sangat bahaya tu !

AWAK ..kalau awak nak tau ,banyak pengalaman teman-teman fb saya yg melibatkan UBAH hati ini , sehingga membuatkan jiwa yg lagi satu pihak  tu merana dan terus merana . .  dimanakah KEADILANnya?

sebenarnya entri malam ni saya nak bagi tau awak  yg  bila…

TAK TERCAPAI AKALKU

Image
kenapa mesti ada penghalang pada tiap kebahagiaan ?
jawapannya :
bahagia yg terus-terusan bahagia itu bukan lah bahagia yg sempurna ,kerana bahagia yg sempurna ialah yg hadir dengan satu kesakitan ,namun dirawat dengan kesabaran dan semangat yg kental dan akhirnya sembuh dan kekal sembuh dengan tiada kesan parut lukanya  . . .

awak . .  bukan mudah untuk capai bahagia jika ianya hanya sementara ~

mungkinkah saya hanya pendatang . . . . .

SS ??

Image
salam mesra dari danga bay  ^_^
angin petang yg bertiup dari teluk ini buat saya rindu lagi kat blog ni dengan senyuman saya menaip lah entri yg ke 720 ..senyum lah bibir walau hati sedih kerana bibir yg sentiasa  mengukir kan senyuman  itu , dapat menceriakan keadaan sekeliling walaupun tukang senyum tu sebenarnya senyum buat-buat !! haaaa . .  tak ikhlas eah ?? opss . .





lepak tempat begini memang sempoi . . .layan pulak lagu rock kapak . .  dari kumpulan May . . cintamu mekar dihati . . .ohnyaaa. . .  terkedu kejap idea nak keluar hmm... . . ketika ni saya ditemani oleh sinar matahari  yg makin suram . .

awak..oo awak . . .  sebenarnya ada kata-kata yg  nak saya nyatakan disini . . .iaitu bahawa sesungguhnya kan . . . yang sebenarnya kan . . . emmm dan. . .  yang . . yang. . dan  yang  sebenarnya  . . . saya sayang awak . . .  hehehe *syok sendiri pulaknya ni**