2 CERITA YG BERBEZA

hai assalammualaikum awak  . . .  ada banyak benda nak story petang ni ,story  menarik dan story tak menarik . kata orang lebih baik cerita yg tak menarik dulu pastu barulah cerita yg menarik ,then barulah mood stabil..ye dok ? ok . . i follow you ~

yg tak menariknya ! berita yg bukan lagi sensasi . . .  netbook saya yg manja busuk ni dah jahanam ! hardisk nya 'kondem' kata apek handsome kat kedai komputer tadi  . . . kalau mau bikin itu hardisk aje sudah masuk dua atau tiga latus , itu bulum masuk kita jumpa 'lejek-lejek' yg lain-lain  . .  aiyyaa amoi cantik !!! . .lu bili balu maaa. . .netbok sikalang manyak mulah wooo . . . *yg cantik tu saya yg tambah* hehehe . .

disebabkan apek kedai tu handsome sangat so saya pun mengiakan je lah ,dengan rasa tak puashati didalam naluri saya ni,saya tanya kawan saya yg biasa dengan gadjet ni dan jawapannya alahai. . . sama je dengan kata-kata apek yg handsome tu tadi . .  cuma dia tak panggil saya amoi cantik :p !! hahaha

awak oo awak . .  kalau saya takde netbook macamana  saya nak meroyan ,nak kutuk awak ,nak puji awak, nak itu . .nak ini hehehe . . otak saya sedang berpusing-pusing dok memikir kan cara mana nak selesaikan masalah ni . .  . so . .  nak cari damai dihati jap heee . .

eh . . story yg kedua nak cerita jugak ke ? emmm  ok . . harini kan musim hujan . . .hari-hari adalah hari hujan so pa yg best kalau time-time hujan camni ?? ye cerita yg menariknya ialah bila tiba waktu hujan ,janganlah banyak meroyan,lebaih baik kita tidurrrr !!! perhhh syok gila tidur dalam musim hujan-hujan ni ekk . . . .haaaaa. . .  bye awak . .  saya nak mandi dulu  . . .

oh my netbook !!!

Comments