BINI OH BINI

hai . . miss u hehe
harini lepak facebook sekejap sahaja sebab ada lagi kerja yg belum dibereskan , so  jika ada text di inbox tu terpaksa saya abaikan  . . .nanti free saay buka lah ye . . .

tadi waktu ronda-ronda wall muka buku , ramai orang malayisa dok sibuk memperkatakan perihal seorang isteri yg kurang 'beradap-sopan' eh . .  mungkin bahasa saya boleh di perbaiki lagi kot...tapi itulah bahasa paling baik yg dapat saya gunakan disini harini . .

awak . .  kita ni sebagai manusia memang kebiasaannya kesilapan orang mudah sangat kita nampak , lagi-lagi kesilapan tu memang ditunjukkan di tempat yg terang lagi jelas ,tersangatlah mudah dikesan ,ye dok ?  so kalau nak tunjuk perangai ,kenalah cover sikit ,agar kejadian yg tak disengajakan atau . . .memang sengaja tu tidak menjadi tomahan orang ramai . .

apa yg menjadi mangsanya disini ialah imej suami yg tak berdosa pun terlibat sama . .  dan  ! aaa  ... ada dan nya tu . .  sebagai orang yg isteri dia 'baik-baik sangat tu'  . . pesan saya ...janganlah dok mikir silapnya isteri orang  . .moh kita sesama lihat pulak perangai isteri kita jugak,mana tau kuman diseberang kita dok nampak . . .gajah depan mata langsung tak perasan !!  . . . ingat tu ye encik abang sekelian . . .

eh !!  bini siapa ni . .

:)

Comments