BISING-BISING PUN KENA JUGAK

Hi you ! malam ni masa keluar rumah dengan adik-adik  saya tadi , kami  sangat teruja bila tenguk kenderaan berpusu-pusu di pam minyak area tempat saya ni..lahai..jem gila !!hanya naik 20 sen je tu , sampai ber jela-jela orang beratur ! ohnya  . . .

bukankah  harga naik untuk satu jangka masa akan datang so kenapa nak beratur begitu  teruk?? awak isi malam ni sampai jem macam tu , tapi  esok pun awak kena isi lagi kan tank tu ?? alahai..nilah rakyat malaysia suka sangat melatah !! naik 20 sen dah kalut !!  nak murah la konon ,walaupun hanya semalaman ???! sedangkan dengan tindakkan  begini sudah menimbulkan kesulitan pada pengguna lain yg tak berdosa macam saya ni hmmm....

hello . . . minyak kita murah lagi ok.. cuba lah awak isi minyak di Singapura tu ! entah-entah ramai orang lebih suka  naik basikal kot. ... yg peliknya tu . . . harga rokok sekotak rm 10  tu boleh pulak beli,tak bising pun . . .  adeh . .  oh rakyat   negaraku , janganlah mudah melatah lagi... take it easy ! nanti kena darah tinggi haha

silapnya negara kita ni ialah rakyat  sudah selalu  sangat  dapat bantuan , dapat sponser , sikit-sikt mintak tajaan , mintak bantuan, mintak itu ,ini  . . . bila dah biasa hidup senang , kena cabaran je sikit dah nak melenting hehehe,. . .  opsss ~ maafkan saya . . .


Comments

Anonymous said…
untung org mcm sya,,,
24jm memandu,,ada yg sponser,,,bak kta org kota ada sugar dady n mummy support,,untngkan ,,hahaha
Lyenda Ixati said…
This comment has been removed by the author.
Lyenda Ixati said…
owh..patut la org kota senang kena kencing manis ,rupanya hari2 ada 'sugar' hehehehe