BLOGGING AND BLOG WALKING

awak . . malam ni lepas melayan muka buku , saya terus melepak di blog ! haish tangan ni gatal pulak nak mengubah background . ye pada asalnya menang nak ubah sIkit saja tapi bila dan syok edit sana. . edit sini ..sekarang  lihatlah hasilnya . . .

bila cakap pasal blog ramai budak lelaki eh . .budak ke ..entahlah budak lagi ke tak tetapi perangai memang macam budak je saya tengokkan heee . . ok . . . ok.. ramai orang lelaki tak suka blog ! ah bosan katanya . . dan sebenarnya mereka silap follower saya ramai juga orang lelaki . pembaca entri saya ramai juga orang lelaki . . . cuma antara mereka suka atau tak entri-enri saya . . waallah hualam . .

pada saya blog yg paling memberi info pada saya ialah blog oh! blog . .awk pernah ke masuk blog tu ? emm macam -macam ada i told you. . . awak  nak tau ke . .jap saya nak pergi usha jap hehehe dan antara awak suka ke tak saya tetap kata saya suka kan ohbelog ni *sila klik nama blog tu !

selain tu juga blog yg selalu saya berjalan-jalan ialah

blog daddy Qaliff

blog Maqnie

blog donny

dan sebenarnya ada banyak lagi blog yg tiap hari saya jenguk maklumlah kan banyak masa terluang sekarang ni so lebih baik blog walking dari walking in the dark. . .maybe   u know what i mean . .

...
i am missing you  . . . hmm

Comments