Skip to main content

BLOGGING AND BLOG WALKING

awak . . malam ni lepas melayan muka buku , saya terus melepak di blog ! haish tangan ni gatal pulak nak mengubah background . ye pada asalnya menang nak ubah sIkit saja tapi bila dan syok edit sana. . edit sini ..sekarang  lihatlah hasilnya . . .

bila cakap pasal blog ramai budak lelaki eh . .budak ke ..entahlah budak lagi ke tak tetapi perangai memang macam budak je saya tengokkan heee . . ok . . . ok.. ramai orang lelaki tak suka blog ! ah bosan katanya . . dan sebenarnya mereka silap follower saya ramai juga orang lelaki . pembaca entri saya ramai juga orang lelaki . . . cuma antara mereka suka atau tak entri-enri saya . . waallah hualam . .

pada saya blog yg paling memberi info pada saya ialah blog oh! blog . .awk pernah ke masuk blog tu ? emm macam -macam ada i told you. . . awak  nak tau ke . .jap saya nak pergi usha jap hehehe dan antara awak suka ke tak saya tetap kata saya suka kan ohbelog ni *sila klik nama blog tu !

selain tu juga blog yg selalu saya berjalan-jalan ialah

blog daddy Qaliff

blog Maqnie

blog donny

dan sebenarnya ada banyak lagi blog yg tiap hari saya jenguk maklumlah kan banyak masa terluang sekarang ni so lebih baik blog walking dari walking in the dark. . .maybe   u know what i mean . .

...
i am missing you  . . . hmm

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx