Skip to main content

GOODBYE PROBLEMS

assalamualaikum awak . . .
hari nak hujan tu ! lihat lah petir yg sedang sambar menyambar di background saya ni hehe . . . dari seberang saya ambil ni tau ,jangan memain :) haaa . . .

awak . . awak ingat tak ritu , alaaa yg saya kata notebook saya hardisknya rosak tu . pastu apek ensem suruh saya beli baru jek sebab kosnya tinggi untuk repairing . . aaaa..ingat tak..ingat tak ? tak ingat ? huh ! confirm dah banyak makan semut ni ! :p

awak ooawak . . .nak tau tak bagaimana saya settlekan masalah saya tu? ishh . .sapa cakap saya jumpa apek ensem tu lagi ,emmm . .  kawan saya yg ensem tu ?? dia pun dah mana tah menghilangnya  . .haish..busy sungguh dia sekarang ni ,sehinggakan saya nak PM dia pun takut mengganggu dia ! ok.. thats not the problem lah kan !
the problemnya ialah bagaimana saya boleh selesaikan masalah saya tu tanpa mengeluarkan sesen pun 'wang' saya . . .

ada sorang insan yg boleh la dikatakan pro jugak . . dia dan gadget ni memang kawteam kot ! dia sarankan saya buang semua data games , semua gambar dalam simpanan di disk D  , didownload  dan semua sudut video dan simpanan lagu-lagu jiwang dan rock kapak saya tu . .  yess DELETE ALL !!! yg tinggal cumalah chrome,opera and mozila firefox . . .

dan hasilnya . . . saya  masih lagi dapat meroyan macam selalu heee~ thanks alot bro !! rock steady \m/ eh !



Bedroom ♡

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx