Skip to main content

LINE . .MOOD . . BACK GROUND !

assalammualaikum . .  eh..kejap je mood saya down ,
belum satu hari  dah ok semula ni !
sebenarnya saya tak suka 'muka monyok' sepanjang waktu ,
saya lebih suka senyum dan senyum.
lagi pun pe barang nak murung bagai ,
nanti lekas tua baru padan muka saya . . . .

hari ni edit blog back ground !
 entah apa-apa je yg saya dah edit !
dulu saya pernah cakap,kalau mood down jangan online or blogging
mungkin tak menghasilkan yg terbaik ! dan tenguk lah kesannya !
alahai . .tah apa-apa je la blog ni saya buat harini . . . ohnya ~

bila malam pulak line dah lah tak ok ,
so entah bila la nak sambung semula edit back ground ni lagi ,
yg pasti kalau musim hujan ,line sangat sedih  . . .
hmmm  ..tidak menjiwai betullah line ni  :p

apa yg saya nak cakapkan disini sebenarnya :
somebody dah tinggalkan saya
dan saya kena jugak tinggalkan dia demi atas satu istilah  . . kebahagiaan !
saya nak hidup dia bahagia selama hayatnya . . .
kerana saya tak mampu buat dia rasa bahagia  ~ maafkan saya ~

Untitled

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx