LINE . .MOOD . . BACK GROUND !

assalammualaikum . .  eh..kejap je mood saya down ,
belum satu hari  dah ok semula ni !
sebenarnya saya tak suka 'muka monyok' sepanjang waktu ,
saya lebih suka senyum dan senyum.
lagi pun pe barang nak murung bagai ,
nanti lekas tua baru padan muka saya . . . .

hari ni edit blog back ground !
 entah apa-apa je yg saya dah edit !
dulu saya pernah cakap,kalau mood down jangan online or blogging
mungkin tak menghasilkan yg terbaik ! dan tenguk lah kesannya !
alahai . .tah apa-apa je la blog ni saya buat harini . . . ohnya ~

bila malam pulak line dah lah tak ok ,
so entah bila la nak sambung semula edit back ground ni lagi ,
yg pasti kalau musim hujan ,line sangat sedih  . . .
hmmm  ..tidak menjiwai betullah line ni  :p

apa yg saya nak cakapkan disini sebenarnya :
somebody dah tinggalkan saya
dan saya kena jugak tinggalkan dia demi atas satu istilah  . . kebahagiaan !
saya nak hidup dia bahagia selama hayatnya . . .
kerana saya tak mampu buat dia rasa bahagia  ~ maafkan saya ~

Untitled

Comments