MALAM 17.9.2013



assalammualaikum awak . . .
dari jam 9 malam sehingga sekarang ni pukul 1.22am, barulah saya dapat masuk dashboard ! aduh qouta ku sudah habissss !! line tersangat perlahan . . nasib malam ni saya ditemani Encik Bulan tu, maka dapatlah saya tersenyum kambing sorang-sorang di bilik anak dara ni heee .. thanks Mr Moon  :) Encik Bulan datang bukan tiap malam ,namun kehadirannya  sungguh buat hati saya  terhibur ! eh.. dengan tak sengajanya saya pun selalu 'talking to the moon' la sekarang ni . . .


awwwhh <3 | via Facebook




harini  saya nak kongsi berita menarik !

dimana team JDT menang game dengan United ..opss bukan Manchester United but Felda United ye! ada orang cakap..ala..Felda United memang la boleh dikalahkan ,ceh!! sia-sia je saya jadi orang Johor kalau dapat 5 gol saya abaikan begitu sahaja! setiap pelawanan mesti nak kemenangan tapi kalau kalah . . . .diam-diam sudah la hehehe

dan untuk pengetahuan awak ,game malam ni bukan nya saya pergi menuntun di stadium tu,tetapi saya sudah melantik seorang informer yg baik budi bicara, sopan santun,dan bertimbang rasa tu untuk menyampaikan maklumat terkini untuk saya ! ye !! secara live dari stadium Temerloh tu . .  haish.. jahanam bateri dia malam tadi .. tulah sapa suruh tak bawa power bank :p *promote time*

Bear

awak . . oo..awak . .  2 minggu tu tak lama kan ? eh ?? *tetibe* hehehe apa-apa pun awak dah bagi mood saya happy malam ni dengan gelak awak tu haishhh jangan buat selalu oiii..nanti ward dihospital bahagia tu tambah lagi dua katil :p hahaha...jahak mu!!!!!

.


Comments