Skip to main content

MANGSA NYA GUA LAH

awak..oo awak . . . plan harini tak menjadilah ,sudah ber tukar
rini lepak rumah je sambil layan movie  'the Conjuring'  ni dengan adik-adik!
kata mijie cerita tu dah basi..tapi pada saya selagi cerita tu menarik !
takde istilah basi..kerana jalan cerita memang best !!
hangat..hot dan . . . arghhhh !!! tersentak jantung !! hehehe
dengar khabarnya pengarah cerita ini orang malaysia...
patut la jalan ceritanya seakan-akan hantu malaysia jek
tapi memang terbaik !!
eh bila sebut pasal movie ni
semalam saya sempat tenguk cerita curik !
walaupun tak sepenuhnya namun sikit-sikit tu  sempat jugak lah !
memang aksi terhebat sekitar filem malaysia tahun nilah !!
walaupun pengarah dia muda lagi
namun dia memang terbaik diantara pengarah yg ada di malaysia
cuma mungkin rezkinya  diduga ,so redha je bro !!
apa yg gua sedih. . . .kenapa benda haram jugak orang nak tengok
orang nak rasa ,orang nak tatap !
emmm . . dan mangsanya gua yg serba nak tau lah ni !!
nampak no nipunya hehe lahai . . .  gua lu pulak saya ni kan
habislah ayat skema saya nanti ...
apa-apa pun good luck bro  untuk tayangan dipawagam
yg saya rasa pasti lebih hebat nanti
sebab ianya halal dipawagam dan haram bila di rompak !
abang Malik . . .  miss u hmmm . . .  ahak *gedixx*

Bethany Mota




Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx