MANGSA NYA GUA LAH

awak..oo awak . . . plan harini tak menjadilah ,sudah ber tukar
rini lepak rumah je sambil layan movie  'the Conjuring'  ni dengan adik-adik!
kata mijie cerita tu dah basi..tapi pada saya selagi cerita tu menarik !
takde istilah basi..kerana jalan cerita memang best !!
hangat..hot dan . . . arghhhh !!! tersentak jantung !! hehehe
dengar khabarnya pengarah cerita ini orang malaysia...
patut la jalan ceritanya seakan-akan hantu malaysia jek
tapi memang terbaik !!
eh bila sebut pasal movie ni
semalam saya sempat tenguk cerita curik !
walaupun tak sepenuhnya namun sikit-sikit tu  sempat jugak lah !
memang aksi terhebat sekitar filem malaysia tahun nilah !!
walaupun pengarah dia muda lagi
namun dia memang terbaik diantara pengarah yg ada di malaysia
cuma mungkin rezkinya  diduga ,so redha je bro !!
apa yg gua sedih. . . .kenapa benda haram jugak orang nak tengok
orang nak rasa ,orang nak tatap !
emmm . . dan mangsanya gua yg serba nak tau lah ni !!
nampak no nipunya hehe lahai . . .  gua lu pulak saya ni kan
habislah ayat skema saya nanti ...
apa-apa pun good luck bro  untuk tayangan dipawagam
yg saya rasa pasti lebih hebat nanti
sebab ianya halal dipawagam dan haram bila di rompak !
abang Malik . . .  miss u hmmm . . .  ahak *gedixx*

Bethany Mota




Comments