PLAYBOY !!

hai there!
dalam keadaan line yg kejap laju kejap perlahan ni , saya masih sempat lagi meroyan disini . . . melihat keadaan sekeliling kehidupan ini , ingin saya nyatakan disni bahawa dikalangan sahabat ,saudara terdekat dan insan yg sentiasa keluar masuk dalam hidup saya  . . bahawasenya kebanyakkan bujang tua atau anak teruna yang masih belum berkahwin itu adalah lelaki yg pada mudanya remajanya ialah seorang PLAYBOY a.k.a kaki perempuan  ! dan kenyataan ini dilanjutkan lagi dengan temu bual saya dengan beberapa orang jejaka yg masih single mingle namun usianya bukan tahap teruna trang tang tang !! shh . .

Sweet <33

*perkenalan abang dengan awek awek abang selalunya secara tidak sengaja ,kadang-kadang dibustop kadang-kadang di shopping complex ,kadang-kadang di pasar malam,kadang-kadang di pesta ria muda mudi..eh..macam pop yeyeh pulak! semuanya akan kekal  hanya beberapa minggu paling lama pun 4 bulan ..lelainnya 4 minggu pun tak sampai . . awak nak tau sebab nya? ini disebabkan hampir kesemuanya tu awek orang abang kebas !! hahaha . . kan dah kantoi  ni  . . so lepas kejadian yg menimpa abang satu persatu tu,maka abang serik nak couple lagi dan seterusnyasilalah  izinkan abang solo sampai ketua  ye dik . . . hahaha..saya gelak saje tanpa sepatah ayat . . .

boy
*alaa rileks la beb ,gua lelaki ,gua power doh . .kalau gua tak kawen pun,gua still ok pe.. lainlah macam lu tu orang perempuan , kang kawen lambat orang cakap tak laku ,padahal lu orang yg jual mahal . .tapi lelaki terlepas macam gua ni..*bukan lelaki terlajak ok* benda -benda ni just a small thing je ,ada ku kesah ?? takkan dohhh . . oh men . .  bro ni hampir hampir nak bodohkan saya laaaa  dohhhh .  . .

nothing/everything | via Tumblr

*abang bukan sengaja nak solo lelama dik . .abang sebenarnya memang teringin nak kawen,nak ada keluarga macam orang lain tu,tapi tulah nak kata apa belum ade rezeki la katakan  . kalau nak ikutkan bulanni jek dah 5kali abang mandi bunga tapi awek pun song takde lekat kat abang ,malahan dia orang nampak abang ni macam tak wujud jek.. serious dik..bila abang jumpa awek je abang cakap . . hi..jum couple . .  dia just jeling lepastu blah!! macam nak menangis abang dibuatnya ,tapi tulah dah takde jodoh kan..redha je lah . .  emmm abang ni ganas sangat kan,orang perempuan ni suka yg slow dan planning guy..bukannya tangkap muat sesaja  .  . .

Cute boy!!

*dulu aku ade perempuan ramai !
salah satunya artis ,dulu masa belum popular akulah tempat dia mengadu semua masalah nya..masalah duitlah,keluargalah,masalah kesihatan lah . .tup-tup dah terkenal,jangan kata nak mengadu masalah,nak bertanya khabar aku pun tak pernah ! macam itu ke perempuan? haiyakk..baik gua solo sampai gigi gua tiggal dua pun tak pelah . .  .  hmm . . . nilah kata-kata orang yg hatinya dah hancur

let's tessellate | via Tumblr
*apa ko sebok nak tau kenapa aku ta kawen lagi ??? ajak ko kawen ritu tak nak !! mengade !!
eh . . . rupanya saya salah orang untuk bertanya lah . . dia dah 4kali kawen  tapi semua isteri dia mandul ! last-last dia ceraikan isteri-isteri dia lepas keputusan makmal hospital keluar  . ..bahawa sesungguhnya doktor mengesahkan yg dia sebenarnya yg mandul . .  frust gila abang tu !! akhirnya dia bertekad utk tidak berkawen lagi . . ish3x . .macam ni pun ade??

Untitled

AWAK OO AWAK . .
sebelum saya kena kepung dengan playboy masa balik kelas nanti baik saya stop meroyan ok ,buat kawan-kawan yg masih bujang tu apa yg saya nak pesankan : bersyukurlah bahawa status single awak tu sebenarnya Allah nak menguji ketahanan minda awak mengawal napsu zahir dan batin !jika awak menang dalam cobaan ini ,maka Allah akan memberi ganjaran yg istimewa buat awak nanti . . sabar ye sayang . .  heheeee~


tumblr
wanna a big hug .  ..

Comments