SECRET ADMIRE

                                                                     :3

Awak  . . kalini nak kongsi pengalaman saya lah .
dimana saya di datangi seorang insan yg mengaku menyayangi saya dan sangat suka kat saya . kejadian ini berlaku beberapa bulan yg lalu dan saya pun hampir sahaja melupakannya . tetapi bila duduk sesorang di malam yg sepi ni ,kenangan silam tu muncul kembali , so marilah kita membacanya . . .

ketika tu macam biasa saya akan meroyan di wall facebook saya bila saya betul - betul  free, tiba-tiba seseorang telah menghantarkan text untuk saya . dalam text itu dia menyatakan yg dia memang minat dekat saya dan perasaan itu sudah datang sejak lama dulu . saya pun tak pasti selama manakah ianya datang hee. .

setelah dia luahkan ,dan saya pun membaca semua ayat-ayat dia ,jelas sekali dia memang meminati saya dan  sekali gus menyayangi saya dalam diam . . serupa secret admire la tu . . hmmm

awak . . . ada satu baris ayat dia taip yg buat saya sedikit sebak dan terharu . . dia menyatakan walaupun dia saya sayang dan suka kat saya  ,tetapi kami  tak boleh meneruskan semua ini sebabdia sudah pun dimiliki . . perh ! terharunya saya membaca text dia ! tapi bukan sebab saya tak dapat jadi couple dia  . .tetapi sebabkan . .

  dia begitu jujur dengan kekasihnya walaupun  dia  mengaku yg dia minat saya ! ye secara peribadinya saya memang respect insan terutama lelaki yg jenis sebegini . .kejujuran itu penting walaupun terpaksa melepaskan sesuatu yg diminat dan disayang  . . .

dan sebagai seorang insan yg memahami saya nak mengucapkan terimakasih kat dia kerana dia sanggup berterus terang pasal perasaannya itu. apa yg saya mahu . . .dia akan kekal bahagia dengan pasangannya . . untuk kehidupan mereka didunia dan diakhirat juga . . aamin . .  .




Love
awak tetap kawan saya . . . 

Comments

Anonymous said…
Wewiitt.. :p
maqnie nurseri said…
secret admire ! huhuhu
hormati org yg sebegini ok .