SYUKUR ATAS TIAP YG BELAKU

Alhamdulillah  . . bersyukur atas tiap dugaan yg diberi . . .  hari ni saya dah dapat balik blog saya walaupun ada something wrong kat situ ! apa-apa pun hati saya dah tenang sikit dari semalam  dan terutama malam tadi ! bila mana tetiba bleh blog saya hilang ! terkejut 'crazy' betul saya dibuatnya heee . . nasib tak crazy forever kalau tak mungkin dah kena masuk ward dihospital bahagia tu . . .

awak . . . saya sedang membaik pulih blog saya ni  dan jugak membaik pulih hati saya yg juga sedang dilanda 'tsunami ' ini . . . Maaf jika saya tak dapat nak berkomen atau bersembang macam selalu di muka buku itu ye. . .  dan apa yg berlaku pada diri saya semalam  saya hanya anggap sebagai dugaan kecil buat saya . .  thanks Allah ^_^

Cute



Comments