WAHAI PUJAAN KU ENCIK MAX !!

hai readers . . .
Harini saya gagal dalam menjadi seorang blogger !!! takde entri terbaru yg dapat saya muat naikkan dalam blog ni seharian ni . .emmm dari pagi tadi kalau tak silap dalam pukul 10 am sehinggalah pukul 5.30 pm ni barulah saya berpeluang untuk membuka dashboard blog saya ni ! haish ini semua angkara encik MAX !!! hello encik MAX ! i really hate u! eeee bosan doh ! napelah dia zalim sangat buat saya macam ni ? alasan encik MAX  . .  lu punya qouta sudah habis la amoi . .  kasi tambah la . .baru boleh laju macam G6 mey . .  jahak mu encik MAX !!

awak . . .oo . . .awak
kalau awak nak tau dalam rumah saya ni semua urusan yg bersangkut paut dengan line adalah menggunakan perkhidmatan encik MAX ni lah . . handphones , brodband ,wifi dan ianya adalah bawah kawalan encik MAX ! sepatutunya encik MAX ucap thanks to my family tau sebab kami pengguna khidmat encik MAX yg setia . . .rasanya dah hampir belasan tahun! ialah bermula dari ayah saya yg menggunakan nombor 012 untuk handphone nokia 3310 beliau  . . sekarang ayah dah  menggunakan berbagai gadget atas nama encik MAX  . .tapi apa yg encik MAX buat atas peghargaan kami pada khidmat beliau ? makin hari makin merosot lagi adalah . .  kami kecewa tau encik MAX .  .

tapi tulah kecewa tu kecewa jugak,tapi mama saya tetap nak bermenantukan encik MAX ..eh..bukan ! bukan . .mama tetap nak menggunakan khidmat encik MAX sebagai sumber keperluan harian kami sekeluarga  . .  lahai . .sabo je lah . . .  dari saya  . . benci tapi rindu untuk you MAX @MAXIS  . . . .
roarrrrr .  . .!!!! .

Trueeeee Bluuuud | via Tumblr

Comments