Skip to main content

BRO BEAR AND HIS LOVE

offline  muka buku then lepak blog kejap sambil layan mata yg dah mamai ni , baru tadi mendengar ...eh..membaca luahan seorang pemuda harapan bangsa ! adik 'bear' dimana gf dia mengabaikan dia . . !ohnya zalimkan . . dalam saat dia bercouple ,boleh pulak gf dia tu buat akaun fb  baru tanpa pengetahuannya dah tu tidak di addnya adik 'bear' saya tu ! kecewa sangat lahai pemuda harapan bangsa tu hehe

awak . . bila membayangkan sakitnya hati kena game . . . rasa berdosa tiba-tiba muncul dalam jiwa saya! tak mampu nak saya bayangkan jika saya berada ditempat itu ! kecewa campur sedih , tapi sebagai orang lelaki adik bear kena kuat ! tak mau sedih-sedih ! buat apa nak sedih bagai sedang dia entah-entah tengah happy diluar sana !! what the life ??

cayok bro , perempuan ramai di dunia ni ,lagi pun adik tu muda lagi baru 19 tahun kan? perjalanan masih jauh ! dan teruskan usaha , fokus pada pembelajaran, itulagi penting . .

 :)) sembang  dgn adik bear disini jek..


and the last pm tu   adik bear cakap kat saya  . .katanya :

adik bear :
tah la kak,adk na study un da xdew mood,adk da mcm L dlm death note except adk xpandai cm L
1 hour ago · Sent from Mobile
Yenda Ixati
emmm . . jdlah dri sndri
 fokus pd yg mmpu
 yg xleh fokus tu abaikan jap
 ngade r nk down sbb pmpuan !
1 hour ago
adik bear -.- realiti llaki akan down bler tulang blakang dia wat cmni
1 hour ago · Sent from Mobile
Yenda Ixati
apa yg perlu skrg ni jd lah lelaki yg kuat ! sbb org dh maen2kn kita,nape kita plk nk sedih2..nk down2..sdng dia tah2 tgh happy gila kt sana ????
 so?? nak inaya diri sndri ke ???
1 hour ago
adik bear : aa :3 kan bez inaya dri sendiri,dunia kesunyian
1 hour ago · Sent from Mobile
Yenda Ixati
xde maknenya . . .:p
1 hour ago
adik bear : ade,orang xkisah un kita watpe,kita mati un orang tataw :3
1 hour ago · Sent from Mobile
Yenda Ixati
tu ayt org frust . . jgn guna !!
1 hour ago
Adik bear : haha kk k la kak na tito peluk pooh,nyte2
1 hour ago · Sent from Mobile
Yenda Ixati
ok . . pebrng pelok pooh... hehehe
 nite bro . . :)

kalau awak perasan . .  dia nak tido pun masih pelok pooh, so  rasa saya dia belum layak untuk fikir soal cinta yg kena game tu lagi kot hahaha..bear ,bear... study first bro . .  :p

FASHION INSPIRATION by KLAOUDYNAakak pun selalu kena game dik,but akak rilex jek




Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx