BRO BEAR AND HIS LOVE

offline  muka buku then lepak blog kejap sambil layan mata yg dah mamai ni , baru tadi mendengar ...eh..membaca luahan seorang pemuda harapan bangsa ! adik 'bear' dimana gf dia mengabaikan dia . . !ohnya zalimkan . . dalam saat dia bercouple ,boleh pulak gf dia tu buat akaun fb  baru tanpa pengetahuannya dah tu tidak di addnya adik 'bear' saya tu ! kecewa sangat lahai pemuda harapan bangsa tu hehe

awak . . bila membayangkan sakitnya hati kena game . . . rasa berdosa tiba-tiba muncul dalam jiwa saya! tak mampu nak saya bayangkan jika saya berada ditempat itu ! kecewa campur sedih , tapi sebagai orang lelaki adik bear kena kuat ! tak mau sedih-sedih ! buat apa nak sedih bagai sedang dia entah-entah tengah happy diluar sana !! what the life ??

cayok bro , perempuan ramai di dunia ni ,lagi pun adik tu muda lagi baru 19 tahun kan? perjalanan masih jauh ! dan teruskan usaha , fokus pada pembelajaran, itulagi penting . .

 :)) sembang  dgn adik bear disini jek..


and the last pm tu   adik bear cakap kat saya  . .katanya :

adik bear :
tah la kak,adk na study un da xdew mood,adk da mcm L dlm death note except adk xpandai cm L
1 hour ago · Sent from Mobile
Yenda Ixati
emmm . . jdlah dri sndri
 fokus pd yg mmpu
 yg xleh fokus tu abaikan jap
 ngade r nk down sbb pmpuan !
1 hour ago
adik bear -.- realiti llaki akan down bler tulang blakang dia wat cmni
1 hour ago · Sent from Mobile
Yenda Ixati
apa yg perlu skrg ni jd lah lelaki yg kuat ! sbb org dh maen2kn kita,nape kita plk nk sedih2..nk down2..sdng dia tah2 tgh happy gila kt sana ????
 so?? nak inaya diri sndri ke ???
1 hour ago
adik bear : aa :3 kan bez inaya dri sendiri,dunia kesunyian
1 hour ago · Sent from Mobile
Yenda Ixati
xde maknenya . . .:p
1 hour ago
adik bear : ade,orang xkisah un kita watpe,kita mati un orang tataw :3
1 hour ago · Sent from Mobile
Yenda Ixati
tu ayt org frust . . jgn guna !!
1 hour ago
Adik bear : haha kk k la kak na tito peluk pooh,nyte2
1 hour ago · Sent from Mobile
Yenda Ixati
ok . . pebrng pelok pooh... hehehe
 nite bro . . :)

kalau awak perasan . .  dia nak tido pun masih pelok pooh, so  rasa saya dia belum layak untuk fikir soal cinta yg kena game tu lagi kot hahaha..bear ,bear... study first bro . .  :p

FASHION INSPIRATION by KLAOUDYNAakak pun selalu kena game dik,but akak rilex jek




Comments