DEMAM YG TAH PAPE TAH

hai
good morning semua , harapan saya moga hari ini lebih bermakna dari semalam , lebih suksess , lebih sihat , dan lebih pada kearah kebaikannya  . . aaminn . .  .bila mood demam rupanya bukan semua simpati kat saya ni . . rupanya ada jugak yg berbesar hati membuat saya tambah demam . . orang yg sungguh awesome tu ialah dia  . .

 
^ω^virus H.A !



siapa dia saya pun tak tau . . tapi kata doktor ,doktor memang kenal sangat budak ni .. . yg doktor tak kenal ialah virus jenis apakah yg buat demam saya naik mendadak tu ! pernah doktor kata mungkin virus H.A tapi doktor tak pasti apakah ?! . tapi bila saya tanya virus apa tu dok ? family HIV ke ?? atau H2O ?  dengan pantas kilat doktor cakap . .bukan..bukan.. tu penyakit merbahaya ,demam awak ni demam yg sering terjadi bila orang yg selalu kena abaikan . .  . dan saya hanya jawap . . ooooooh. . .macam tu . .baru saya paham kenapa demam saya tak baik-baik dari haritu . .  memang nakal budak tu sekarang ni !!!!


 Anime

Comments