GIRLS ,SAYA DAN FACEBOOK

malam ni malam yang sunyi buat saya . . .
semua orang dalam  rumah ni sedang menuntun akedemi fantasia di Angsana ! saya ? saya tak minat af! so lepak blog ,layan mood lagi tenang kot . . .

sebenarnya tak ada apa yg saya nak  kongsikan disini pada asalnya bila ronda muka buku petang tadi jiwa makin sepi . . . entahlah kenapa .. .

eh.. mengade je kan hehe jap . . .


Take a photo of me!

ok sebut pasal muka buku la kan , ada satu pekara pelik yg buat saya sedikit hairan !

kenapa orang terutama orang perempuan ni suka sangat buat fb tu sebagai muzium gambar mereka ekk ? ye saya sangat-sangat pelik ! kalaulah gambar tu memang ada functionnya takpelah kan , ini takde apa-apa pun. malahan mengaibkan diri sendiri  !

 Hasta La Vista.

terutama background gambar tu diambil , please lah aduhai kaum perempuan , kalau nak posing tu tengoklah keadaan sekeliling , jangan main tibai je ye .

posing kat dapur ,sila pastikan dulu pinggan mangkuknya di susun ke tak?

posing di bilik tidur,sila pastikan  dulu baju-baju di almari tu disusun ke tak?

posing di bilik mandi,sila pastikan dulu takde orang sedang membuang hajatnya disitu haha

 💕

apa yg saya perhatikan kebanyakkan adik-adik fb saya main belasah je nak tangkap gambar , asalkan wajahnya tampil ayu gitu ! adeehhh . . . please la sayang , itu hak peribadi awak ok, itu juga muruah awak melalui gambar -gambar awak tu ye  . . .

untuk yg lelain tu seperti aurat dan gaya memek muka awak saya tak mau lah komen sebab tu hak awak antara awak dengan Allah . . dan awak telah dianugerahkan akal fikiran yg waras . .


 miss J | via Tumblr

girls . .sebab tu saya tidak dan jarang sangat nak upload gambar saya dan gambar aktiviti saya dilaman facebook tu ... its no function kot . . .



Diixinwnd | via Tumblreh gambar siapa ni ekk hehe

Comments