Skip to main content

GIRLS ,SAYA DAN FACEBOOK

malam ni malam yang sunyi buat saya . . .
semua orang dalam  rumah ni sedang menuntun akedemi fantasia di Angsana ! saya ? saya tak minat af! so lepak blog ,layan mood lagi tenang kot . . .

sebenarnya tak ada apa yg saya nak  kongsikan disini pada asalnya bila ronda muka buku petang tadi jiwa makin sepi . . . entahlah kenapa .. .

eh.. mengade je kan hehe jap . . .


Take a photo of me!

ok sebut pasal muka buku la kan , ada satu pekara pelik yg buat saya sedikit hairan !

kenapa orang terutama orang perempuan ni suka sangat buat fb tu sebagai muzium gambar mereka ekk ? ye saya sangat-sangat pelik ! kalaulah gambar tu memang ada functionnya takpelah kan , ini takde apa-apa pun. malahan mengaibkan diri sendiri  !

 Hasta La Vista.

terutama background gambar tu diambil , please lah aduhai kaum perempuan , kalau nak posing tu tengoklah keadaan sekeliling , jangan main tibai je ye .

posing kat dapur ,sila pastikan dulu pinggan mangkuknya di susun ke tak?

posing di bilik tidur,sila pastikan  dulu baju-baju di almari tu disusun ke tak?

posing di bilik mandi,sila pastikan dulu takde orang sedang membuang hajatnya disitu haha

 💕

apa yg saya perhatikan kebanyakkan adik-adik fb saya main belasah je nak tangkap gambar , asalkan wajahnya tampil ayu gitu ! adeehhh . . . please la sayang , itu hak peribadi awak ok, itu juga muruah awak melalui gambar -gambar awak tu ye  . . .

untuk yg lelain tu seperti aurat dan gaya memek muka awak saya tak mau lah komen sebab tu hak awak antara awak dengan Allah . . dan awak telah dianugerahkan akal fikiran yg waras . .


 miss J | via Tumblr

girls . .sebab tu saya tidak dan jarang sangat nak upload gambar saya dan gambar aktiviti saya dilaman facebook tu ... its no function kot . . .



Diixinwnd | via Tumblreh gambar siapa ni ekk hehe

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx