Skip to main content

HARI MINGGU , SAYA JADI CEMBURU

salam hari minggu awak . . .
harini saya memang takde mood nak blogging sebenarnya
tapi disebabkan ada something yang saya nak kongsikan harini
maka dengan gelak dan senyum saya taip entri sengal saya utk awak baca harini . .  .

awak . .saya bingung sebenarnya
entah apa istemewanya kucing betina saya tu saya pun tak tau
dalam minggu ni dia asik di kejar oleh 5-6 ekor kucing jantan
bila saya keluar je kebelakang rumah saya
dikeliling kucing betina saya tu
ada bapak-bapak kucing yg handsome2 belaka !
ada yg muka tembam
ada yg bulunya kembang
ada yg manja
ada yg nampak macam hero semalaya !
wow . .  tapi tulah kucing betina saya tu poyo sikit
boleh dia buat derrrkk je bila kena usha !! hahaha
jeles siot tengok kucing saya tu
semua kucing-kucing handsome tu suka kat dia
sehinggakan bila kucing betina saya bergerak ke tempat lain je
semuanya 'mengeow' mencari !! hahaha jeles ok . .jeles  . . .
tapi kenapa ??? kenapa kucing saya yg menjadi rebutan??
kenapa tak saya ?? hahaha
cinta gila betul lah kucing-kucing ni
yg menjadi masalahnya  . .  .
ilmu apa kucing betina saya pakai ??
ingat nak menuntut ilmu tu dengan dia
tapi saya tak paham bahasa kucing lah  . .
oh . .tidak . . .  !!!!!
suara kucing-kucing jantan itu
telah membingitkan suasana hari minggu saya ni . . .
dan saya semakin menjadi cemburu disini hahaha

All Categories -

awak..oo awak . .  tolong saya  . . . .
cemburu menguasai jiwa saya ni arghh . . . hahaha


Kiss kiss


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx