JEJAKA IDAMAN

Romance
me and FIBO ??  its gossip je lah . . huhu

hai girls . . .
kalau cerita pasal couple korang mesti nak yang :

i nak yg handsome
i nak yg kaya
i nak yg ada misai
i nak yg ada kereta besar
i nak yg kerja best !
i nak anak dato!
i nak yg itu
i nak yg ini

alaaaa..korang ni kan bab memilih memang macam-macam citarasa korang ekk ...sebenarnya part jodoh ni korang tak payah dok mengadjust sangat la girls.. jodoh pertemuan tu kerja Allah so apa yg korang perlu buat sekarang ni. . .

jaga maruah
fokus masa depan
berdoa moga korang dapat yg korang nak
jangan lupa Tuhan
hurmat orang tua
dan jangan 'pemalas'


hehehe  dan sebenarnya pesanan ini untuk diri saya juga ok..sebab i am a true orignal girl..dan ...korang nak tau kah sape lelaki idaman saya yg selalu bermain dlm hati saya ni ?? taddaaaa . . . .




玩JONG的董 | via Tumblr
oii taknak kalah tu !! hahaha 

Comments