Skip to main content

JOIN ME ??

tumblr quotes - Google Search

awak
bila awak baca status dan komen di wall FACEBOOK saya , tentu awak akan cakap betapa sewelnya budak perempuan sorang ni . . :) saya paham selain nampak gila-gila atau serabut saya juga seakan happy go lucky kan ! eh..muji diri sendiri tak elok kata nenek :p


Untitled


 awak di FACEBOOK tu perlu ke kita tunjuk yg kita sedang marah ? sedang sakit ? sedang frust ? sedang merana derita dan sengsara ? seharusnya tidak kan . . . sebab semua tu hanya akan membuat kawan - kawan kita risaukan kita , kawan -kawan menyampah kat kita , dan ianya menunjukkan yg kita bukan sorang yg kuat dlm menempuh perjalanan hidup ni..sehinggakan nak  mandi pun bagi tau . . .

awak . . kalau lah awak  nampak yg saya ni seperti gila . . .sebenarnya  . .  .

Me and my girlfriends
Dan untuk pengetahuan awak . .
hanya kawan-kawan rapat saya je yg tau siapa saya yg sebenarnya ,kalau sebelum ni mereka kata saya gila,then bila mereka dah joined me . .  hahaha seharusnya mereka jugak turut gila !!  tak percaya ? tenguk je komen mereka di status -status saya tu . . .  sah gila :p

Oooh ash!!

its hard to explain,but it is true !!! heee  .  .oo yeah . .

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx