JOIN ME ??

tumblr quotes - Google Search

awak
bila awak baca status dan komen di wall FACEBOOK saya , tentu awak akan cakap betapa sewelnya budak perempuan sorang ni . . :) saya paham selain nampak gila-gila atau serabut saya juga seakan happy go lucky kan ! eh..muji diri sendiri tak elok kata nenek :p


Untitled


 awak di FACEBOOK tu perlu ke kita tunjuk yg kita sedang marah ? sedang sakit ? sedang frust ? sedang merana derita dan sengsara ? seharusnya tidak kan . . . sebab semua tu hanya akan membuat kawan - kawan kita risaukan kita , kawan -kawan menyampah kat kita , dan ianya menunjukkan yg kita bukan sorang yg kuat dlm menempuh perjalanan hidup ni..sehinggakan nak  mandi pun bagi tau . . .

awak . . kalau lah awak  nampak yg saya ni seperti gila . . .sebenarnya  . .  .

Me and my girlfriends
Dan untuk pengetahuan awak . .
hanya kawan-kawan rapat saya je yg tau siapa saya yg sebenarnya ,kalau sebelum ni mereka kata saya gila,then bila mereka dah joined me . .  hahaha seharusnya mereka jugak turut gila !!  tak percaya ? tenguk je komen mereka di status -status saya tu . . .  sah gila :p

Oooh ash!!

its hard to explain,but it is true !!! heee  .  .oo yeah . .

Comments