Skip to main content

KAN . . . DAH AGAK DAH . . .

PEEWIIT . . .
haaa kan dah kena usha  , sape suh masuk blog ni ,awak . . . .  bila tengok kucing getek tu main mata ,macam nak nangis pulak saya . . . bukan apa  dia tu asik kedip-kedip mata tak memasal ! lempang kang baru tau , nak bagi rose tu bagi je lah !! hahaha dia ingat orang boleh cair gaknya dengan mainan mata nakal dia tu  . .werkkk takde makna :p

Awak . . .bila semua orang sedang  sibuk . .  .

adik - adik sibuk exam
mama kerja
ayah out station
kawan-kawan busy
nenek jauh
jiran belah kanan tidur
jiran sebelah kiri asik karoke
bujang depan rumah sibuk  cuci kereta baru
class cuti
taska takde call
kawan facebook tak ramai yg peramah
bf takde
lessbie tak online
pengkid uzur :p !
gay sibuk layan game
blogger-blogger lain sedang mengarang ayat entri
saya  . . . err . .  . saya sorang-sorang disini
sunyi dan hanya ditemani kenangan dan memori . . . .
yg ada hanya lagu-lagu duka cinta semalam
dimana saat itu kau lah segalanya bagi ku  . . . .
alaaaa. . jiwang lagi !!!!*hantuk kepala kat meja !!

(3) Tumblr

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx