LELAKI INI , LELAKI ITU . . .

hai awak . . .  rasanya awak tau tak kenapa orang lelaki tak ada ramai yg berminat menjadi baby sitter ? ahha . . . sebelum awak jawap , biar saya yg beritahu dulu sebab saya ni bukan je mahir dengan kes ini ,tetapi sangat berminat untuk kenakan awak . .  la ~ la ~ la  . . .

Cute*_*

 yg sebenarnya . .  .

~ lelaki tahap kesabaran dia TIDAK  mampu bertahan !

~lelaki kuasa marah dia sangat tinggi !

~lelaki tak kenal erti mendodoikan si manja

~lelaki suka tidur daripada dia menidurkan baby !

~lelaki tak tau tunjukan yg dia seorang yg penyayang

~lelaki kurang perihatin

~lelaki ingin dibelai bukan membelai

~lelaki ledih suka sunyi dari mendengar suara tangisan

~lelaki ego !

~lelaki tak tahan bau busuk bila bayi 'yakk'

~lelaki suka part sweet je, tapi dia tak sweet mana pun

~lelaki tak mahir dalam memujuk !

~lelaki tangannya kasar !

~lelaki ada misai , baby menangis bila kena!

~lelaki tak reti buaikan baby

~lelaki tak suka bersepah tapi suka buat sepah !

~lelaki hanya sayang mama baby ,bukan babynya  . . .

hahaha nak gelak guling-guling sampai jatuh dari katil lah !! seronok kenakan orang ni ,nanti diri sendiri terkena nak marah pulak nya kan awak kan . .  hahahaha yes ! yes ! lepas geram disini  !!

Baby and color
apakah ini kesan bila  lelaki jaga baby ?


awak..oo awak . . .
padahal tak semua lelaki macam tu ! saya saja nak kenakan lelaki yg tak reti langsung bantu isteri dia menjaga anak mereka !! buat tau, jaga tak tau ! ish . .  selalu jugak saya dengar ayat yg dikeluarkan macam tu !! hehehe cayook duhai lelaki , jika tangan perempuan yg menghayun buaian itu boleh mengongcangkan dunia . .  .kenapa tidak awak ??

946397_10152315796993135_786039879_n.jpg (720×549)
bayangkanlah ini awak  . . . hehehe

Comments