Skip to main content

LELAKI INI , LELAKI ITU . . .

hai awak . . .  rasanya awak tau tak kenapa orang lelaki tak ada ramai yg berminat menjadi baby sitter ? ahha . . . sebelum awak jawap , biar saya yg beritahu dulu sebab saya ni bukan je mahir dengan kes ini ,tetapi sangat berminat untuk kenakan awak . .  la ~ la ~ la  . . .

Cute*_*

 yg sebenarnya . .  .

~ lelaki tahap kesabaran dia TIDAK  mampu bertahan !

~lelaki kuasa marah dia sangat tinggi !

~lelaki tak kenal erti mendodoikan si manja

~lelaki suka tidur daripada dia menidurkan baby !

~lelaki tak tau tunjukan yg dia seorang yg penyayang

~lelaki kurang perihatin

~lelaki ingin dibelai bukan membelai

~lelaki ledih suka sunyi dari mendengar suara tangisan

~lelaki ego !

~lelaki tak tahan bau busuk bila bayi 'yakk'

~lelaki suka part sweet je, tapi dia tak sweet mana pun

~lelaki tak mahir dalam memujuk !

~lelaki tangannya kasar !

~lelaki ada misai , baby menangis bila kena!

~lelaki tak reti buaikan baby

~lelaki tak suka bersepah tapi suka buat sepah !

~lelaki hanya sayang mama baby ,bukan babynya  . . .

hahaha nak gelak guling-guling sampai jatuh dari katil lah !! seronok kenakan orang ni ,nanti diri sendiri terkena nak marah pulak nya kan awak kan . .  hahahaha yes ! yes ! lepas geram disini  !!

Baby and color
apakah ini kesan bila  lelaki jaga baby ?


awak..oo awak . . .
padahal tak semua lelaki macam tu ! saya saja nak kenakan lelaki yg tak reti langsung bantu isteri dia menjaga anak mereka !! buat tau, jaga tak tau ! ish . .  selalu jugak saya dengar ayat yg dikeluarkan macam tu !! hehehe cayook duhai lelaki , jika tangan perempuan yg menghayun buaian itu boleh mengongcangkan dunia . .  .kenapa tidak awak ??

946397_10152315796993135_786039879_n.jpg (720×549)
bayangkanlah ini awak  . . . hehehe

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx