Skip to main content

MALAM GERIMIS ,SABAR ITU SAYA

hai rindu . .
mood macam -macam pulak saya malam ni ! ada mood resah , ada mood sedih , ada mood demam ! mungkin sebab banyak makan durian dari kampung semalam,maka saya dikatakan akan mengalami demam overdose of durians hehheee. . . layan facebook pun antara hendak tak nak je ni . . haish . . kalau lah benar demam itu penghapus dosa , mohon esok dosa - dosa kecil saya sudah berkurangan hendaknya . . aamin . .

Fotky na časovej osi - Photography by Helena Bromboszcz | via Facebook
miss you . .  .


awak . . .masa sangat mencemburui kita kan ? bersabar lah ye  . . . sesungguhnya sabar itu separuh dari iman . .  yes agree ~ ok fine saya nak buat pengakuan ni . .sesungguhnya saya lah orang yg paling penyabar dalam dunia sekarang ni! sebabnya baru kejap tadi facebook saya tak boleh nak berkomen,berupdate status, menglike , apalagi menagging ( tagging la ) hahaha ingatkan saya sorang saja yg di inaya oleh admin facebook. . rupa-rupanya semalaya . . tah-tah seantero dunia . . . haish .  .apa kes ekk . . .sabar je lah ~ maka jalan terbaik yg saya buat malam ni, offline lelaju sebelum darah saya naik tinggi ! eh !! tadi kata penyabar ,takkan sesenang itu darah nak naik  ?? haha tipu je ni . .

♡ Эгоистка♡ | ВКонтакте


awak  oo awak . . tadi saya baca ni nak tau klik la sini ok sayang . . . . . entah ye entah tak . .Allah je yg tau . . saya tak tahu  nak buat penilaian . sebab zaman sekarang manusia ni bijak pandai dan mudah menyebarkan maklumat  palsu!

termasuklah maklumat ni  ahha . . klik lagi ye sayang . . .hahaha gedik je panggil orang  sayang ,macamlah  dia sayang kat kita pulak hehehe*perasan*

awak..oo awak . .  .rindu tu dosa tak ?
tak larat rasanya menanggung bebanan rindu ni lelama . . .


(3) Tumblr






Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx