MALAM GERIMIS ,SABAR ITU SAYA

hai rindu . .
mood macam -macam pulak saya malam ni ! ada mood resah , ada mood sedih , ada mood demam ! mungkin sebab banyak makan durian dari kampung semalam,maka saya dikatakan akan mengalami demam overdose of durians hehheee. . . layan facebook pun antara hendak tak nak je ni . . haish . . kalau lah benar demam itu penghapus dosa , mohon esok dosa - dosa kecil saya sudah berkurangan hendaknya . . aamin . .

Fotky na časovej osi - Photography by Helena Bromboszcz | via Facebook
miss you . .  .


awak . . .masa sangat mencemburui kita kan ? bersabar lah ye  . . . sesungguhnya sabar itu separuh dari iman . .  yes agree ~ ok fine saya nak buat pengakuan ni . .sesungguhnya saya lah orang yg paling penyabar dalam dunia sekarang ni! sebabnya baru kejap tadi facebook saya tak boleh nak berkomen,berupdate status, menglike , apalagi menagging ( tagging la ) hahaha ingatkan saya sorang saja yg di inaya oleh admin facebook. . rupa-rupanya semalaya . . tah-tah seantero dunia . . . haish .  .apa kes ekk . . .sabar je lah ~ maka jalan terbaik yg saya buat malam ni, offline lelaju sebelum darah saya naik tinggi ! eh !! tadi kata penyabar ,takkan sesenang itu darah nak naik  ?? haha tipu je ni . .

♡ Эгоистка♡ | ВКонтакте


awak  oo awak . . tadi saya baca ni nak tau klik la sini ok sayang . . . . . entah ye entah tak . .Allah je yg tau . . saya tak tahu  nak buat penilaian . sebab zaman sekarang manusia ni bijak pandai dan mudah menyebarkan maklumat  palsu!

termasuklah maklumat ni  ahha . . klik lagi ye sayang . . .hahaha gedik je panggil orang  sayang ,macamlah  dia sayang kat kita pulak hehehe*perasan*

awak..oo awak . .  .rindu tu dosa tak ?
tak larat rasanya menanggung bebanan rindu ni lelama . . .


(3) Tumblr






Comments