Skip to main content

MANJA DULU DAN SEKARANG

hai manja . . .hehe sesekali sebut nama manja ni teringat masa kecik dulu ,nama nilah yg digunakan ayah untuk panggil saya . .  love you ayah . .  dan sekarang ni dah besar , so ayah dah tak panggil saya manja lagi tapi dia panggil kakak je sebab 'manja' ayah sekarang ialah 'mama seorang' huhu

Diface book manja hanya saya guna kan di page saya tu Aku Sayang Kamu . . manja  kalau untuk lelain tu hanya yg tertentu je boleh saya boleh panggil manja sebab kalau manja tak bertempat ni , kelaut nanti jadinya huhu naye jek  .  .
 Vika Snegnaya ♥: art
manja yg sekarang suka manja-manja di siber ke? huhu


Gadis manja di facebook saya memang ramai ! nak tau dia gadis manja ke tak senang je  . . . bila dia sedang dilamun cinta dia akan update status : awak saya rindu kat awak laaa. . . huhu dan jika dia sedang merajuk atau sedang bersedih  dia akan update status : awak . . .walau apa yg terjadi saya akan sentiasa sayang kat awak . . .hmm ok tu baru dua status dia kasi update  . .tu belum part lelain lagi  ..aaa cuba cari kat friendlist facebook awak tu ada tak gadis manja disana !


tapi macamana pulak status lelaki manja ?? sejujurnya saya nak bagi tau lelaki manja tak tunjuk manja di wall nya tetapi diINBOX (ketika dia sedang berchatting ) aaaaa . . .ni kena jujur ni ! betul ke tak bang ? hahaha . . .what to say ? cover line jom ^_^

 .
girls ...korang agak mereka ni manja tak ekk hehehe

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx