MANJA DULU DAN SEKARANG

hai manja . . .hehe sesekali sebut nama manja ni teringat masa kecik dulu ,nama nilah yg digunakan ayah untuk panggil saya . .  love you ayah . .  dan sekarang ni dah besar , so ayah dah tak panggil saya manja lagi tapi dia panggil kakak je sebab 'manja' ayah sekarang ialah 'mama seorang' huhu

Diface book manja hanya saya guna kan di page saya tu Aku Sayang Kamu . . manja  kalau untuk lelain tu hanya yg tertentu je boleh saya boleh panggil manja sebab kalau manja tak bertempat ni , kelaut nanti jadinya huhu naye jek  .  .
 Vika Snegnaya ♥: art
manja yg sekarang suka manja-manja di siber ke? huhu


Gadis manja di facebook saya memang ramai ! nak tau dia gadis manja ke tak senang je  . . . bila dia sedang dilamun cinta dia akan update status : awak saya rindu kat awak laaa. . . huhu dan jika dia sedang merajuk atau sedang bersedih  dia akan update status : awak . . .walau apa yg terjadi saya akan sentiasa sayang kat awak . . .hmm ok tu baru dua status dia kasi update  . .tu belum part lelain lagi  ..aaa cuba cari kat friendlist facebook awak tu ada tak gadis manja disana !


tapi macamana pulak status lelaki manja ?? sejujurnya saya nak bagi tau lelaki manja tak tunjuk manja di wall nya tetapi diINBOX (ketika dia sedang berchatting ) aaaaa . . .ni kena jujur ni ! betul ke tak bang ? hahaha . . .what to say ? cover line jom ^_^

 .
girls ...korang agak mereka ni manja tak ekk hehehe

Comments