PEREMPUAN VS LELAKI

hai awak . .
entah kenapa minggu ni mood saya tak macam mood hari-hari minggu lepas ! macam ada yg tak kena disini tapi saya cuba untuk mengatakan . . don't worry. . everything gonna be ok ~ insya Allah . .minggu ni dua kali saya diserang demam over dose ! entah apa yg over, saya pun tak tau lah ,tapi ada orang kata kalau demam yg on off ni ,maybe itu demam merindu . . owh . .kacaw ni . . malam tadi sebelum offline muka buku ,saya sempat  bersembang dengan adik manja saya iaitu A.N !


Carole_s | via Tumblr adik A.N ke ni . . .heee


kami bersembang pasal seorang sahabat kami yg sungguh menjatuhkan maruah kaum kami *orang perempuan*! puncanya hanya kerana cinta . .  dan kalau lah cinta tu dibalas mungkin tidak menjadi masalah ,malangnya sang jejaka melayu terakhir tu menolak cintanya !! walau bagaimana pun si jejaka tu menolak cintanya dengan cara elok-elok sahaja . . tapi si kawan kami ni bagaikan tak reti bahasa , beliau terus mendesak dan mendesak sang jejaka sehingga si jejaka naik bosan dan meluat ! dan akhirnya block profile muka buku adalah jalan yg termudah !


Cupcakes 4ever! | via Tumblr sweet mcm girl yg masaknya jugak heee

awak . .  kalau dia budak sekolah rendah atau mungkin menengah saya akan cakap . . ala...budak baru nak up ,memang sukar untuk memahami . .tapi ni dia dah pun dewasa . . .dah pun berkerja !! so what the function her kind of 'kepala hotak' opsss ayat lucah disini , tapi saya memang tak puashati dengan perangai perempuan begini ! dia sanggup merendahkan diri hanya kerana perasaan cintanya itu. pada asalnya memang saya tak ambik port langsong kes begini tapi bila dah membabitkan kawan-kawan ianya sangat merisaukan saya !
 Googlerisaunya saya . . .

 awak..ooo awak . . betul ke lelaki di dunia ni dah nak pupus ?? hahahaha by the way ada seorang lesbian cakap kat saya  . .  betul tu sayang . .  kat dunia ni tak ramai dah lelaki ,yg ramai nya JANTAN !! Adeh . . . .  teruklah saya macam ni . . . rasa-rasanya  saya kena cipta alat mengesan lelaki lepas ni . . sebab saya tak nak lah beri mama dan ayah saya anak menantu golongan  jantan ni . .  .alahai . .  zalim tu awak kan . .  .

 Untitled
oklah nak offline . . nak cari barang-barang untuk buat alat pengesan lelakilah . .  :p yes mama . .ayah . .saya akan carikan menantu LELAKI untuk u alls ok. .  insya Allah . . .^_^






Comments

gurl sepi :'3 said…
macam tau je cter ni haha :P
gurl sepi :'3 said…
akk cari kan kita sorang lelaki jugak hehehe :P