SAYA SAYANG AWAK

hai  . .
semalam ada seorang kawan saya bertanya
hai cik lyenda  . .  awak seorang blogger kan
saya jawap  . . emm ye .. tapi blogger yg tah ape-ape je heee
di blog cik lyenda tukan boleh di muatkan iklan-iklan macam blogger yg lelain kenapa cik lyenda tak letak ?
saya jawap  . .  oh iklan ye . . emm pada saya , lagi baik saya tak pasang iklan dulu supaya dgn cara ini ianya dapat memberi peluang kepada blogger2 yg dah berkawin je yg pasang supaya rezki dari iklan tu dia dapat kongsikan bersama ahli keluarganya  dan selagi saya solo molo ni , lagi baik saya tak payah la pasang sebab hasil iklan tu nanti saya bukan dapat share dengan sesiapa pun  . .saya takde suami . . takde anak-anak . .  so . .tak pelaaa . . . .

*awak oo awak . . .  lihat je kesengalan saya disitu hahaha *

sebenarnya seiklasnya  saya nak katakan . . niat saya berblogging ni hanya untuk melepaskan apa yg tersirat di jiwa supaya ianya bukan lagi jadi dendam yg membara didasar hati ni . . kalau ber facebook tu saya luahkan bila masuk tengahari je status tu dah jauh ke bawah ! dah la saya ni kaki update status hehehe dan jika saya lepaskan di blog. . .klik je tajuk . . maka keluarlah luahan rasa saya tu . .  mudahkan . . tu la tujuan saya berblog . .

*awak oo awak . . mungkin ini permulaan dan saya belum fokus dalam bidang ni , tapi tak tau lah kan kot-kot satu hari nanti saya jadi macam blogger2 yg terhebat di malaya ni . .  sapa tau ye dak ?

*awak tau kah awak . . .
perjalanan hidup ku di blog peribadiku
tarikh matiku di tangan Penciptaku
hasil rezki ku dikongsikan pada yg memerlukan
jiwa ku hanya untuk yg menyayangi ku selamanya  . . .


*awak oo awak  . .  .saya sayang awak jugak !! walaupun saya tak tau berapa panjang lagikah perjalanan hidup saya  ni .  . apa yg saya tau sekarang ni biar kita kongsikan bahagia kita bersama di blog ini  . .  .
ye saya sayang Awak . .sayang awak . .syg awak  . .hingga akhir waktu itu  . .  :'(


Untitled

Comments