TAK HABIS-HABIS NAK MENIPU ORANG

hai sayang ! aik?? . . .sayang pulak? kalau sayang . .  malam kenalah berjaga dan tidur kenalah siang ! aaaa  perli lah ni kan . . yup sikit perli ! hehhee ...sorry saya dah keluar dari club burung hantu ye sayang.

ok sebagaimana yg kita tau dok ramai bercerita bahawa  'bean' telah memeluk agama islam ,yelah kan beria sangat peminat gila tahap kamben ni seronok mendengarnya , maklomlah kan nak sangat orang handsome dan popular tu jadi muslim ! eh ! handsome ke 'pakcik' tu ? ahaha sekarang dia memang handsome tapi masa muda-muda dulu lagi banyak-banyak  handsome ..i told u !!

untuk lebih meyakinkan lagi kenyataan yg sama-sama tu ,maka saya kongsikan segalanya disini ! mari kita sama-sama membacanya ye  tak payah dengar kata orang lagi . . . awak..oo awak.. facebook tu ramai yg dok asik nak  menipu jek kerjaya hmmm . . .

kenyataan pertama !

kenyataan ke dua !

kenyataan ke tiga !


awak oo awak . . cukuplah tiga kenyataan tu ye , so lepas ni awak janganlah lagi asik nak mempersoalkan kebenarannya  kerana semua tu hanya khabar angin je awak . .  emmm . . .seronoknya menipu nikan ...

Rowan Atkinson tidak peluk Islam
ku yg dulu,bukan yg sekarang !

Comments