TIADA PAKSAAN DLM CINTA

                       A small present for my cousins birthday 💕 HAPPY birthday N❤️


Malam jumaat yg sepi lagi dingin ,meroyan di blog  rasanya lebih menenangkan. . .  mood  saya  untuk bermuka buku jatuh menjunam ! entahlah kenapa . .  *sengaja je saya tak nak amek tau *

awak . .  kata orang bercinta tu seronok betul ke bohong ni ? kalau tanya kat  brother ni mesti dia cakap . . entah  . . hehe tapi pengalaman yg lalu buat saya  begitu yakin bahawa tak semua cinta bersatu  . .dan yg pasti tiap yg bermula pasti akan berakhir . .

awak  . .jika rasa menyayangi saya adalah satu bebanan  buat awak , abaikan je perasaan sayang awak tu , carilah insan yg lebih layak untuk awak sayangi  dan yg lebih memahami awak . .

                                                              Tumblr

Comments