1ST NOVEMBER 2013

hai . .
harini pagi-pagi dah kena sergah dengan bini orang ! hahaha padan muka  kata epool !! epool memang tak sayang saya lagi sebab tu dia suka saya kena marah dengan bini orang  !! hahaha  epool sengal !! besok bini dia kena marah dengan bini orang padan muka dia !!! tapi betul ke epool dah ada bini..? waallah hualam . .  *nak minyak power , mintak kat epool* hahaha

ramai nak tau kenapa saya yg baik hati ni kena marah dengan bini orang kan ? ala. . .buat apa je cerita yg penting tu tanda bini dia sayang dengan suami dia ! dan saya pula dah di pesan oleh seseorang insan berhati mulia supaya ''hati-hati bila berkomen dekat wall orang sebab tak semua orang suka komen kita'' ok. . pesanan diterima.! mulia sungguh hati si dia kan .. *tabik springgg*


kalau awak nak tau ..saya hanya berkomen 'morning bro' dan saya merupakan pengkomen yg pertama ! tu je pun. . bukan saya mintak nombor handphone suami dia pun..just said morning bro !!! ya ampun. .morning bro tu je ..takde yg lebih pun..... salah ke ayat saya tu ?????? *pengsan*

kalau ikutkan hati rocker saya,mau aje saya block semua yg terlibat ,tapi pada saya kalau saya tak salah ,kenapa saya nak block diaorang tu ? lantaklah ! lainlah memang betul bro tu kekasih gelap saya memang harus dan wajib saya block fb mereka !! dan saya bebas untuk berkomen yg hot-hot dengan suami dia hahaha *nakal ke ngade ni*

awak . . . gini je lah ea. . kalau rasa tak boleh bergurau atau senang cakap awak tu jenis tak sporting, baik tak payah la bermuka buku,lagi elok dududk rumah jaga suami dan anak-anak kucing ! lagi dapat pahala..tak panas hati ,dan suami pun sayang 100% sebab kita tak amek tau hal orang lain ! hehehe

mia ixara tu adik saya !dia punya nakal dia buat status yg bukan cari like tapi cari pasal !! ni hah ! status Mia Ixara !! klik sini . . .  hahaha aptb !!



cakap banyak tak guna , meh layan bf saya main guitar ni kejap . . heee

Comments