Skip to main content

1ST NOVEMBER 2013

hai . .
harini pagi-pagi dah kena sergah dengan bini orang ! hahaha padan muka  kata epool !! epool memang tak sayang saya lagi sebab tu dia suka saya kena marah dengan bini orang  !! hahaha  epool sengal !! besok bini dia kena marah dengan bini orang padan muka dia !!! tapi betul ke epool dah ada bini..? waallah hualam . .  *nak minyak power , mintak kat epool* hahaha

ramai nak tau kenapa saya yg baik hati ni kena marah dengan bini orang kan ? ala. . .buat apa je cerita yg penting tu tanda bini dia sayang dengan suami dia ! dan saya pula dah di pesan oleh seseorang insan berhati mulia supaya ''hati-hati bila berkomen dekat wall orang sebab tak semua orang suka komen kita'' ok. . pesanan diterima.! mulia sungguh hati si dia kan .. *tabik springgg*


kalau awak nak tau ..saya hanya berkomen 'morning bro' dan saya merupakan pengkomen yg pertama ! tu je pun. . bukan saya mintak nombor handphone suami dia pun..just said morning bro !!! ya ampun. .morning bro tu je ..takde yg lebih pun..... salah ke ayat saya tu ?????? *pengsan*

kalau ikutkan hati rocker saya,mau aje saya block semua yg terlibat ,tapi pada saya kalau saya tak salah ,kenapa saya nak block diaorang tu ? lantaklah ! lainlah memang betul bro tu kekasih gelap saya memang harus dan wajib saya block fb mereka !! dan saya bebas untuk berkomen yg hot-hot dengan suami dia hahaha *nakal ke ngade ni*

awak . . . gini je lah ea. . kalau rasa tak boleh bergurau atau senang cakap awak tu jenis tak sporting, baik tak payah la bermuka buku,lagi elok dududk rumah jaga suami dan anak-anak kucing ! lagi dapat pahala..tak panas hati ,dan suami pun sayang 100% sebab kita tak amek tau hal orang lain ! hehehe

mia ixara tu adik saya !dia punya nakal dia buat status yg bukan cari like tapi cari pasal !! ni hah ! status Mia Ixara !! klik sini . . .  hahaha aptb !!



cakap banyak tak guna , meh layan bf saya main guitar ni kejap . . heee

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx