3 OCLOCK INTHE MORNING

emmm kol 2.48 am .  .
mata masih segar  .  .study malam ni macam takde pulak rasa mengantuk sehingga lah jari ni rasa gatal nak on facebook semula  . .by the way mood memang takde juga so lepak blog jalan terbaik  . . facebook pun macam padang jarak padang terkukur malam ni . . *choi*



Style


bila someone yg disayangi tak sihat  ,maka secara automatik kita pun jadi takde mood nak happy gilerr . .  rasa bersalah pulak kalau saat dia sakit , kita nak gelak bagai dengan someone else . .  setia kah ini namanya atau sekadar simpati ? entahlah . . yg penting ikhlas ye awak . . biarlah dugaan itu menjadi salah satu jalan cerita hidup kita ni ,nanti kalau takde dugaan macam tak extrem pulak hidupkan . . asik-asik pi mai pi mai tang tu  . . hmmm

 ♥♥♥

the truly . . idea saya memang kosong saat ni cuma jari yg nak mengade nak menaip so rasanya cukup sampai disini meroyan bagai malam ni,untuk someone yg ada date pagi ni *jam 3 pagitu* happy la ye :) and hope this first dating will be contineu after tonite and thats person is the truly love that u have found ~ gud luck for ur new love babe  . .   

 Love | via Tumblr

Awak . .  .miz u . . .  pasni nak paksa mata untuk lena sebab esok ada tanggungjawap yg wajib saya tunaikan jam5.30am . .  salam~


 Yup pretty much! Instagram: kristine98a



Comments