Skip to main content

3 OCLOCK INTHE MORNING

emmm kol 2.48 am .  .
mata masih segar  .  .study malam ni macam takde pulak rasa mengantuk sehingga lah jari ni rasa gatal nak on facebook semula  . .by the way mood memang takde juga so lepak blog jalan terbaik  . . facebook pun macam padang jarak padang terkukur malam ni . . *choi*



Style


bila someone yg disayangi tak sihat  ,maka secara automatik kita pun jadi takde mood nak happy gilerr . .  rasa bersalah pulak kalau saat dia sakit , kita nak gelak bagai dengan someone else . .  setia kah ini namanya atau sekadar simpati ? entahlah . . yg penting ikhlas ye awak . . biarlah dugaan itu menjadi salah satu jalan cerita hidup kita ni ,nanti kalau takde dugaan macam tak extrem pulak hidupkan . . asik-asik pi mai pi mai tang tu  . . hmmm

 ♥♥♥

the truly . . idea saya memang kosong saat ni cuma jari yg nak mengade nak menaip so rasanya cukup sampai disini meroyan bagai malam ni,untuk someone yg ada date pagi ni *jam 3 pagitu* happy la ye :) and hope this first dating will be contineu after tonite and thats person is the truly love that u have found ~ gud luck for ur new love babe  . .   

 Love | via Tumblr

Awak . .  .miz u . . .  pasni nak paksa mata untuk lena sebab esok ada tanggungjawap yg wajib saya tunaikan jam5.30am . .  salam~


 Yup pretty much! Instagram: kristine98a



Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx