BENDA MENGARUT TENTANG SAYA

kenapa saya susah nak menerima cinta baru ??

saya seorang yg kuat cemburu dan sangat cemburu !

saya seorang yg kuat membebel nanti couple saya bosan !

saya suka merajuk tak memasal ,orang lelaki benci stuasi ni !

saya suka menyendiri dari gayut dengan boyfriend !

saya suka meroyan dan susah nak berahsia dengan yg tersayang !

saya tak sehandsome remy ishak tapi saya penyayang :p

saya tak secantik nora danish tapi saya masih anak dara ;)

saya tak sekaya tokey gula dimalaysia ni tapi saya kaya senyuman :*

saya awek yg masih lagi  belajar dan saya perlukan banyak ilmu bukan banyak cinta  . . .


hmmm  . .  awak . .oo awak  . . saya nak tanya ni . . awak sayang saya dak ? kalau sayang pm je lah beritahu yg awak memang sayang saya ,tetapi lepas tu kalau terjadi pekara - pekara yg disenarai hitamkan diatas tu . . tu kira dah nasib awak la ye . .  . so lepas ni hati-hati dengan saya ~



mood peperiksaan masih dalam jiwa . .  *kesian kan saya ni :p

Comments