Skip to main content

BINGUNG

pelik tapi benar . .  .
bila ditanya online facebook awak buat apa je ekk ? dia akan berkata  . . .'' saya lebih suka main game , dari melayan chat dengan awek -awek seksi kat facebook tu ! awak  tau tak . . .  diaorang hanya menambah dosa saya je . . . dah la tak menutup aurat ! freehair . . seksi . .  dan tak kurang yg mengoda yg boleh buat iman saya luntur . . ish . . entah apa-apa je la diaorang tu . .  *katanya*


amboi anak soleh siapakah gerangannya budak lelaki ini . . ( itulah yg bermain di minda saya saat tu )

namun atas dasar ingin tahu  . . merujuk pada game yg dia banggakan sangat itu . . . saya jadi pelik bila ada diantara animasinya  merupakan animasi 'cewek-cewek seksi dan hot !! yg bila di pandang sekali tu tak sempurna rasanya dan seakan dipanggil untuk memandang berkali-kali!!


WOW !!!! inikah anak soleh yg sebelum ini saya bangga-banggakan tu ?? tipah tertipu  . . .!

dimana katanya tak suka melihat dosa di facebook dan hanya melayan game semata-mata bila bermuka buku ?? nak tipu akak kau ni agak-agak la sayang oii . .  akak bukan lagi baby 1 tahun yg tak reti apa-apa pasal aktiviti di siber ni . .  cuma kadang-kadang akak kau ni terpaksa 'buat-buat bodoh' hanya  kerana nak kan kau  nampak hebat dikalangan yg terhebat tu . .

ANDA GAGAL BRO !!!!!

anda gagal mengatakan jika ianya sangat sesuai untuk anda jika inilah rupa animasi yg hari-hari anda tuntun dan inilah game yg anda bangga  . . .  dan sesungguhnya anda dah buat saya memandang rendah pada diri anda yg sebenarnya . . 


maafkan saya  . .  .sebenarnya saya pun malu nak tayangkan disini tetapi sebagai bahan bukti . .  haruslah disiarkan jugak . .  .





emm . . dan bila dibohongi begini ,kepercayaan saya terhadap anda para pengemar game kian  luntur rasanya  . . bahawasanya anda diberi akal fikiran untuk memikir manakah yg memberi pahala dan mana  satukah yg menambahkan lagi dosa . . . Allah maha melihat bro . . . gudluck !


Photo: Awek Lover Comel X ....
hadoiii . .

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx