BINGUNG

pelik tapi benar . .  .
bila ditanya online facebook awak buat apa je ekk ? dia akan berkata  . . .'' saya lebih suka main game , dari melayan chat dengan awek -awek seksi kat facebook tu ! awak  tau tak . . .  diaorang hanya menambah dosa saya je . . . dah la tak menutup aurat ! freehair . . seksi . .  dan tak kurang yg mengoda yg boleh buat iman saya luntur . . ish . . entah apa-apa je la diaorang tu . .  *katanya*


amboi anak soleh siapakah gerangannya budak lelaki ini . . ( itulah yg bermain di minda saya saat tu )

namun atas dasar ingin tahu  . . merujuk pada game yg dia banggakan sangat itu . . . saya jadi pelik bila ada diantara animasinya  merupakan animasi 'cewek-cewek seksi dan hot !! yg bila di pandang sekali tu tak sempurna rasanya dan seakan dipanggil untuk memandang berkali-kali!!


WOW !!!! inikah anak soleh yg sebelum ini saya bangga-banggakan tu ?? tipah tertipu  . . .!

dimana katanya tak suka melihat dosa di facebook dan hanya melayan game semata-mata bila bermuka buku ?? nak tipu akak kau ni agak-agak la sayang oii . .  akak bukan lagi baby 1 tahun yg tak reti apa-apa pasal aktiviti di siber ni . .  cuma kadang-kadang akak kau ni terpaksa 'buat-buat bodoh' hanya  kerana nak kan kau  nampak hebat dikalangan yg terhebat tu . .

ANDA GAGAL BRO !!!!!

anda gagal mengatakan jika ianya sangat sesuai untuk anda jika inilah rupa animasi yg hari-hari anda tuntun dan inilah game yg anda bangga  . . .  dan sesungguhnya anda dah buat saya memandang rendah pada diri anda yg sebenarnya . . 


maafkan saya  . .  .sebenarnya saya pun malu nak tayangkan disini tetapi sebagai bahan bukti . .  haruslah disiarkan jugak . .  .





emm . . dan bila dibohongi begini ,kepercayaan saya terhadap anda para pengemar game kian  luntur rasanya  . . bahawasanya anda diberi akal fikiran untuk memikir manakah yg memberi pahala dan mana  satukah yg menambahkan lagi dosa . . . Allah maha melihat bro . . . gudluck !


Photo: Awek Lover Comel X ....
hadoiii . .

Comments