Skip to main content

BUKAN TAK RETI ,TAPI TAK PANDAI

hai  salam sabtu untuk semua kaki online  ! yes sabtu yg indah ,disamping mood yg berbagai-bagai kan ? pagi ni seawal 8 am saya dah scanning notebook yg rupanya setahun lebih dah berkulat heee *pengotor sungguh owner dia kan ! reti guna tapi tak reti cuci :p yarckk , bytheway its clean normaly now huhu

bila update pasal aktiviti pagi saya ni . . .



CUBA TENGOK KOMEN YG PERTAMA TU !!! <~ masuk link ini cepat !

a'ahkan macamanalah saya tak terfikir untuk buat print screen ? so dengan muka tak malu saya pun pm lah inbox bro first comment tu haaa . . .awak tau apa yg saya dapat ? hahaha lihat je gambar yg dibawah ni  tadda !!



padahal selamani memang saya tau cara ni , tapi tak pernah terfikir untuk pratikkannya  . .kesian kan saya ni,low minded la kot or else?? entahlah yg penting cun beb hahaha  . . opss . . mr Fazrul Syazwan . . .thanks and sorry if i disturbing you yg sedang gamming tu eah . . .yea menang !!! hahaha tq very much bro !! good luck to you  ... . 

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx