BUKAN TAK RETI ,TAPI TAK PANDAI

hai  salam sabtu untuk semua kaki online  ! yes sabtu yg indah ,disamping mood yg berbagai-bagai kan ? pagi ni seawal 8 am saya dah scanning notebook yg rupanya setahun lebih dah berkulat heee *pengotor sungguh owner dia kan ! reti guna tapi tak reti cuci :p yarckk , bytheway its clean normaly now huhu

bila update pasal aktiviti pagi saya ni . . .



CUBA TENGOK KOMEN YG PERTAMA TU !!! <~ masuk link ini cepat !

a'ahkan macamanalah saya tak terfikir untuk buat print screen ? so dengan muka tak malu saya pun pm lah inbox bro first comment tu haaa . . .awak tau apa yg saya dapat ? hahaha lihat je gambar yg dibawah ni  tadda !!



padahal selamani memang saya tau cara ni , tapi tak pernah terfikir untuk pratikkannya  . .kesian kan saya ni,low minded la kot or else?? entahlah yg penting cun beb hahaha  . . opss . . mr Fazrul Syazwan . . .thanks and sorry if i disturbing you yg sedang gamming tu eah . . .yea menang !!! hahaha tq very much bro !! good luck to you  ... . 

Comments