CUTI SEKOLAH PUN PENING

hai cuti-cuti sekolah ni memang takde kerja lain ekk? hari minggu je ada jemputan kawin , untunglah yg banyak duit tu, muda-muda dah dapat jodoh ! alhamdulillah . . .

dalam sehari tu boleh dikatakan paling sikit 2 tempat , tu tak lagi termasuk yg jemput pakai mulut je tu , *ajak-ajak ayam *

paling terharu bila sehari ada 5 tempat nak di pergi , macam kawan saya yg sedang pening kat facebook tu harini  . . lahai kesian dia , hampir-hampir migrin asik memikir nak kemana dulu ? takkan dalam sehari tu nak round sampai 5 rumah !! keharuk ke hape ? hahaha mau pengsan dia nanti ditengah jalan tu nanti  hahaha

sebagai close friend dia , saya pun bagilah idea yg mungkin dapat buat dia lega sikit dari tekanan hidupnya harini , tapi harini je tau, hari lain saya belum tentu  boleh tolong  tau heee ~ siapa dia  ?? ala awek comel bertudung putih tu hah !  nama dia sapa ?ntah ....

Epool Roy ehem . .

kehkehkeh sejak dah pakai tudung ni , asik bersunggut je kt wall fb hahaha hadoi ... .esok matilah saya kalau dia tau entri ni ditaip sebab nak kenakan dia sebenarnya hahaha ...bhaii makcik :p

Comments