Skip to main content

DAH KAWIN ???

morning !
senyum seindah suria bila bangun pagi barulah waktu-waktu yg mendatang nya nanti akan dapat feel bahagia.. . .eceh . .  bahagia lah sangat kan . .

pepagi on face book dah ! jari dok mengatal mengadjust relation . .dengan tak malunya edit lah ''married'' untuk relation ! ohyea . . kawin dengan siapa ? siapa lagi kalau bukan dengan mr bean ! kekasihku yg selenge sekampung tu  . .teddy..teddy . .  hahaha . .lubang hidung serombong kapal selam ..ish..hamdsome sungguh !! :p

kenapa la mengada nak buat relation dah kawin ni cik lyenda nya ??

wall saya ,suka saya lah nak buat apa ! emmm . .

amboi. . .  ayat mengada gitu kan huhu . .  tapi rasanya biarlah relation tu kekal disitu seadanya la kot . . .  bukan apa , mana tau masin jarini esok,lusa saya married betol-betol . . . aaaa. . . sapa tau  ye dak? rezki tu heee *macam gatai jerr . . . macam gedik jerr . .  .*

sebenarnya relation tu diabadikan disitu hanya sebab saya dah letih kot kena ngorat di facebook tu . guna dp gambar katun pun kena ngorat,pakai dp gambar kereta pun kena ngorat, guna dp gambar baby pun kena , apa lagi kalau guna dp gambar gadis comel dah sah-sah kena gak  haish . . .pening . .

persoalannya . . facebook tu tmpat mencari jodoh ke tempat mencari teman sembang ? sikit keliru disitu . . . harap trik kali ni berjaya . .good luck Lyenda nur !!


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx