DAH KAWIN ???

morning !
senyum seindah suria bila bangun pagi barulah waktu-waktu yg mendatang nya nanti akan dapat feel bahagia.. . .eceh . .  bahagia lah sangat kan . .

pepagi on face book dah ! jari dok mengatal mengadjust relation . .dengan tak malunya edit lah ''married'' untuk relation ! ohyea . . kawin dengan siapa ? siapa lagi kalau bukan dengan mr bean ! kekasihku yg selenge sekampung tu  . .teddy..teddy . .  hahaha . .lubang hidung serombong kapal selam ..ish..hamdsome sungguh !! :p

kenapa la mengada nak buat relation dah kawin ni cik lyenda nya ??

wall saya ,suka saya lah nak buat apa ! emmm . .

amboi. . .  ayat mengada gitu kan huhu . .  tapi rasanya biarlah relation tu kekal disitu seadanya la kot . . .  bukan apa , mana tau masin jarini esok,lusa saya married betol-betol . . . aaaa. . . sapa tau  ye dak? rezki tu heee *macam gatai jerr . . . macam gedik jerr . .  .*

sebenarnya relation tu diabadikan disitu hanya sebab saya dah letih kot kena ngorat di facebook tu . guna dp gambar katun pun kena ngorat,pakai dp gambar kereta pun kena ngorat, guna dp gambar baby pun kena , apa lagi kalau guna dp gambar gadis comel dah sah-sah kena gak  haish . . .pening . .

persoalannya . . facebook tu tmpat mencari jodoh ke tempat mencari teman sembang ? sikit keliru disitu . . . harap trik kali ni berjaya . .good luck Lyenda nur !!


Comments

KongsiBlog said…
lagi awal lagi bagus.. berkat,.dan tak salah nak cari pasangan di fb.. cuma kene jumpa, kenal hati budi, gitu.. :)
Lyenda said…
thanks ats kata2 nasihat tu ;)..