DIA BUAT PETANG INI JADI TERANG

petang sabtu lepak muka buku , kawan yg dah lama tak sembang kali ni entah apa mimpi dok tegur saya ,private masage la apa lagi hehe . .mulanya  macam malu-malu tapi bila dah pertengahan jalan,semua kenangan dah ingat ,habis satu bilik saya riuh dengan gelak gila saya ! hahaha

dulu kami sama-sama frust dengan couple masing-masing ! ye setahun yg lalu ! saya kenal dia pun masa main poker game kat muka buku ! mulanya saya ingat dia  anak cina negeri sembilan ,sebab nickname dia nama cina tapi rupanya dia anak india ! hahaha

katanya dia family rojak , couple dua bangsa * cina dan india * ok . . .dia memang sporting habis ! bila saya sedih dulu-dulu , hari-hari kami sembang dengan air mata  . . sebabnya nasib kami serupa !

but tu dulu ...sekarang ni dia dah happy sebab dia dah ada aktiviti baru untuk melupakan kisah silamnya dan kekasih barunya ialah ini . . https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1464794_551402964935430_1296061434_n.jpg?oh=8e00177509b1a0fae34aec84d6d7ec71&oe=529B3E8C&__gda__=1385996184_d533a0e9d58428b1439d34824b43cbd8


 nice rite . .

 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1422893_551406591601734_1724880514_n.jpg?oh=a44e3a0e73a3a7ea2ec1e3042580d2d0&oe=529B5AE8&__gda__=1386024956_f155f43284088170423a9364ff373709cintanya . .

 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1420615_551406404935086_1144183223_n.jpg?oh=6366cb35104c1f6a1ec89290be2dd3e8&oe=529B675F&__gda__=1386026379_70ae6ff121a5a26deb43061207c1ca77hartanya .  . .

dan inilah kawan saya tu  . .  ' my apek itam ' huhu



 my hero tamil  !!! hehehe but ini apek hitam sudah besar ok,mata pun nampak besar, walaupun umur dia dah 21 , tapi dia anak manja mama . . alahai... anak tunggal lah katakan  . .

pat . .  u dah jumpa life u . .but how about my life babe ?  . . its still lonely dear . .  enjoy ur life oke, i'll  pray just for u babe . .  . always hope ur life make u happy as  u want  . .  and that is everyone want too  . . . .  wish for u dear  . .  .good luck !

oii !! my apek itam, ku sudah mau menangis la ni hehehe

Comments