Skip to main content

DIA BUAT PETANG INI JADI TERANG

petang sabtu lepak muka buku , kawan yg dah lama tak sembang kali ni entah apa mimpi dok tegur saya ,private masage la apa lagi hehe . .mulanya  macam malu-malu tapi bila dah pertengahan jalan,semua kenangan dah ingat ,habis satu bilik saya riuh dengan gelak gila saya ! hahaha

dulu kami sama-sama frust dengan couple masing-masing ! ye setahun yg lalu ! saya kenal dia pun masa main poker game kat muka buku ! mulanya saya ingat dia  anak cina negeri sembilan ,sebab nickname dia nama cina tapi rupanya dia anak india ! hahaha

katanya dia family rojak , couple dua bangsa * cina dan india * ok . . .dia memang sporting habis ! bila saya sedih dulu-dulu , hari-hari kami sembang dengan air mata  . . sebabnya nasib kami serupa !

but tu dulu ...sekarang ni dia dah happy sebab dia dah ada aktiviti baru untuk melupakan kisah silamnya dan kekasih barunya ialah ini . . https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1464794_551402964935430_1296061434_n.jpg?oh=8e00177509b1a0fae34aec84d6d7ec71&oe=529B3E8C&__gda__=1385996184_d533a0e9d58428b1439d34824b43cbd8


 nice rite . .

 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1422893_551406591601734_1724880514_n.jpg?oh=a44e3a0e73a3a7ea2ec1e3042580d2d0&oe=529B5AE8&__gda__=1386024956_f155f43284088170423a9364ff373709cintanya . .

 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1420615_551406404935086_1144183223_n.jpg?oh=6366cb35104c1f6a1ec89290be2dd3e8&oe=529B675F&__gda__=1386026379_70ae6ff121a5a26deb43061207c1ca77hartanya .  . .

dan inilah kawan saya tu  . .  ' my apek itam ' huhu



 my hero tamil  !!! hehehe but ini apek hitam sudah besar ok,mata pun nampak besar, walaupun umur dia dah 21 , tapi dia anak manja mama . . alahai... anak tunggal lah katakan  . .

pat . .  u dah jumpa life u . .but how about my life babe ?  . . its still lonely dear . .  enjoy ur life oke, i'll  pray just for u babe . .  . always hope ur life make u happy as  u want  . .  and that is everyone want too  . . . .  wish for u dear  . .  .good luck !

oii !! my apek itam, ku sudah mau menangis la ni hehehe

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx