Skip to main content

HEADACE

hai awak . . .
sakit kepala yg menjadi-jadi ni ! aww . . .  macam nak pecah kepala saya , tapi tak tau nak buat apa dah  , tidur dah , makan ubat dah , meroyan je yg belum . . . so apa lagi menaiplah saya saat ni walaupun dengan kepala yg sakit ni . . . redha je

someone out there suruh saya pergi klinik pepagi ni ,rasanya doktor saya bangun tidur pun belum kot . . dia kata orang yg cakap sakit kepala tu best ialah orang yg takut makan ubat . .  tapikan kalau awak nak tau  yg sebenarnya dia pun takut makan ubat hehehe . . but dia tak pernah cakap dia takut tapi dia cakap ''dia tak suka ubat'' boleh pulak gitu ekk  . . . haha ubat dan saya dah macam jajan dah ni boleh
dia kata saya takut ubat ? ooo my gay . . .

awak . . . setiap sakit yg datang tu ada hikmahnya dan sebagai insan yg cute macam saya setakat sakit kepala ni ,alahai . . .  selagi saya boleh tahan saya tahan sekiranya dah tak tahan  . . .  baru saya pergi cari doktor, tu pun nak cari doktor yg handsome ,taknak yg tua  nanti kepala saya makin sakit !! hahaha nampak sangat permainan nakalnya disini huuuuu . . ini bukan salah saya , ni salah idea yg datang dari kepala saya yg sedang sakit ni kot , mengidam macam-macam pulak . .selalu tu doktor tua yg dicari kononnya lemah lembut,bersopan dan mesra . . .tiba-tiba harini nak doktor muda dan handsome pulak !!!! macam comel jerr...macam comel jerr . .  . hehehe


Chanelblissxo ღ | via Tumblr

*layan lagu si Tegar yukk . . . . ku yg dulu ,bukan ku yg sekarang . . la~la~la



Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx