Skip to main content

HORMAT PRINSIP SAYA PLEASE

aktiviti untuk berriadah malam ni 'kensel' bila gerimis sepi melebarkan sayapnya . aah . .bosan je duduk rumah seharian cuti ni .bergurau dengan kengkawan di facebook tadi dapat juga buat hati ni happy sikit  . .  tapi tak banyak mana pun sebab jiwa saya memang sedang serabut sekarang ni !

 anti-love3.gif

kadang-kadang mau aja deaktif semua laman sosial yg ada milik saya ,lepas tu duduk dalam bilik ,study and study and study all the time sampai pecah kepala otak ni. . namun mampukah saya buat begitu ?? mustahil  . .  . ntah laa . . waallahualam ~

love8.gif


apa yg saya nampak dilaman sosial saya ni,yg  patah akan tumbuh , dan yg hilang bakal berganti . .bila saya diremove oleh seseorang , akan muncul 2-3 orang meng'add' saya pula so sampai bilakah ianya harus terus-terusan begini ? sampai saya mati maybe . .  sebab mati itu pasti so saya berani menyatakannya disini .

lyrics499.gif

namun begitu hanya satu permintaan saya kepada teman-teman laman sosial saya ni   . .sebaik mana pun saya terhadap awak ,jangan pernah menabur kata-kata 'cinta' atau pun jatuh kan hati awak kepada saya , kerana pekara itu hanya membuatkan saya hilang rasa hurmat kat awak , lagi pun ayat-ayat awak tu bukan saja buat awak malu sebab di'reject' malahan saya makin menjauhkan diri saya dari awak lagi . .sila paham prinsip diri saya ni . . . dont say that you love me babe . .  ayat tu saya tak nampak seksi pun :p


awak. . oo awak .  .jangan ucap cinta kalau awak masih menganggap cinta tu umpama beli surat khabar yg mudah  didapati  dimana-mana ceruk  tempat dan bila pun ketikanya  . . . .sila paham~

by the way . . . guys . .

87.gif

yes i will . . .

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx